Juf Roos is jarig 31 juli in bioscoop

Juf Roos is jarig – de eerste bioscoopfilm van de populaire Juf Roos – is vanaf 31 juli te zien in de bioscoop. Kom jij ook op het feestje van de vrolijkste juf van Nederland, Juf Roos (Melissa Drost – inderdaad die ken je onder andere als Sjors uit GTST), en haar grappige buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens).

Heb met onze kleine man al heel wat filmpjes gekeken. In eerste instantie, omdat ik kinderliedjes voor ‘m wilde zingen, maar er geen enkele kende. Nou, als je deze serie ontdekt hebt, krijg je die liedjes vervolgens niet meer uit je hoofd. Zo aanstekelijk is het. Die liedjes – zowel oude als nieuwe – komen ook voorbij in de speelfilm. Wist je dat er daarnaast al allerlei producten van deze populaire Juf zijn?

Juf Roos is jarig de bioscoopfilm 31 juli in bios releaseposter
Juf Roos in de bios!

Juf Roos is jarig

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin de juf woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op terwijl ze er in zitten! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren?

Hier kun je alvast de trailer van de film zien. Iets voor jou en je kinderen? Ik denk dat dit wel een kanshebber is voor het eerste bioscoopbezoek van onze kleine man. Hij duurt 60 minuten, dus dat is goed te doen. Zit zijn aanbevolen schermtijd voor die dag er wel op (en ik heb een uurtje mobielvrij), haha.

Als we dan toch in Juf Roos-sferen verkeren, dan heb ik hier nog een aantal cadeautips voor kindjes die dit een ontzettend leuke show vinden. (Als je één van onderstaande producten via deze link bij Bol.com koopt, dan steun je daarmee ook Twijfelmoeder. Klik je via deze weg door naar andere producten, dan geldt dat ook. Dankjewel alvast!).

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 1, 2019 /