Actueel
Extreem grote en dikke baby’s geen uitzondering meer

Extreem grote en dikke baby’s lijken geen uitzondering meer. We hebben er de laatste maanden al veel over gelezen. Zo beviel een Britse vrouw van een baby van 6,2 kilo en in Duitsland woog de kleine na de geboorte al 6,1 kilo.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Onderzoekers maken zich zorgen. Deze baby’s lopen namelijk meer gezondheidsrisico’s. Hoe het komt, durven de experts niets te zeggen. Ze vermoeden wel dat het iets te maken heeft met het gewicht en de slechte eetgewoonten van de moeders.

Klik hier om er alles over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: