Extreem grote en dikke baby’s geen uitzondering meer

Extreem grote en dikke baby’s lijken geen uitzondering meer. We hebben er de laatste maanden al veel over gelezen. Zo beviel een Britse vrouw van een baby van 6,2 kilo en in Duitsland woog de kleine na de geboorte al 6,1 kilo.

Onderzoekers maken zich zorgen. Deze baby’s lopen namelijk meer gezondheidsrisico’s. Hoe het komt, durven de experts niets te zeggen. Ze vermoeden wel dat het iets te maken heeft met het gewicht en de slechte eetgewoonten van de moeders.

Klik hier om er alles over te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 20, 2013 /