Slikken van antioxidanten geen effect op zwangerschap

Het slikken van antioxidanten heeft geen effect op een zwangerschap. Niet op de kans om zwanger te worden, en ook niet om de kans op zwangerschapsaandoeningen zoals een miskraam of buitenbaarmoederlijke zwangerschap te verminderen.

Dit blijkt uit een onderzoek van Nieuw-Zeelandse wetenschappers.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 5, 2013 /