Onderzocht
Slikken van antioxidanten geen effect op zwangerschap

Het slikken van antioxidanten heeft geen effect op een zwangerschap. Niet op de kans om zwanger te worden, en ook niet om de kans op zwangerschapsaandoeningen zoals een miskraam of buitenbaarmoederlijke zwangerschap te verminderen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dit blijkt uit een onderzoek van Nieuw-Zeelandse wetenschappers.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: