Onderzocht
Slikken van antioxidanten geen effect op zwangerschap

Het slikken van antioxidanten heeft geen effect op een zwangerschap. Niet op de kans om zwanger te worden, en ook niet om de kans op zwangerschapsaandoeningen zoals een miskraam of buitenbaarmoederlijke zwangerschap te verminderen.

Dit blijkt uit een onderzoek van Nieuw-Zeelandse wetenschappers.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: