Verrassing na de bevalling: geen meisje, maar jongetje

Het zal je maar gebeuren… Sarah Sharples en haar man Lee dachten dat hun eerste kindje een meisje zou zijn. Op de echo’s was het duidelijk te zien; het ging echt om een baby girl. Niet dus… Na de bevalling feliciteerde de vroedvrouw het jonge paar met hun jongetje.

Tja… en dan moet je voorstellen dat het stel zo’n beetje alles in de kleur roze had gekocht. Op WTF lezen we dat ze voor bijna zeshonderd euro aan roze kleertjes spendeerden, bijna twaalfhonderd euro aan een meisjes-babykamer en duizend euro aan een superdeluxe roze kinderwagen. Gelukkig konden ze veel spulletjes ruilen. En voor de andere items hopen ze dat hun tweede kindje een meisje zal zijn.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 7, 2013 /