Actueel
Verrassing na de bevalling: geen meisje, maar jongetje

Het zal je maar gebeuren… Sarah Sharples en haar man Lee dachten dat hun eerste kindje een meisje zou zijn. Op de echo’s was het duidelijk te zien; het ging echt om een baby girl. Niet dus… Na de bevalling feliciteerde de vroedvrouw het jonge paar met hun jongetje.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Tja… en dan moet je voorstellen dat het stel zo’n beetje alles in de kleur roze had gekocht. Op WTF lezen we dat ze voor bijna zeshonderd euro aan roze kleertjes spendeerden, bijna twaalfhonderd euro aan een meisjes-babykamer en duizend euro aan een superdeluxe roze kinderwagen. Gelukkig konden ze veel spulletjes ruilen. En voor de andere items hopen ze dat hun tweede kindje een meisje zal zijn.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: