Actueel
Zaaddonor moet alimentatie betalen

Grote gemeentenaren jacht op de biologische vaders van niet-erkende kinderen. Bijstandsmoeders in steden als Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Maastricht wordt gevraagd naar wie de verwekker is. Vervolgens wordt bij hem om een financiële bijdrage gevraagd. Dit geldt ook voor een zaaddonor.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In Maastricht betalen vijftig spermadonoren al mee aan de alimentatie. Dat zorgt voor de gemeente voor een besparing van twee tot drie ton per jaar. Hoogleraar familierecht André Nuytinck waarschuwt andere donoren ook.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: