Zwanger proberen te worden na je 44ste: prima

EenVandaag heeft niet alleen jongeren aan de tand gevoel over hun kinderwens. Ze hebben de kwestie ook voorgelegd aan een groep van 2300 mensen tussen de 25 en 44 jaar uit het EenVandaag Opiniepanel. Van die groep vindt ruim een vijfde (21%) het prima dat vrouwen na hun 44ste nog zwanger proberen te worden.

Een ruimte meerderheid (83%) heeft er geen probleem mee dat vrouwen na hun 35ste nog proberen om zwanger te worden. De grens ligt volgens 40% bij veertig jaar. De vrouwen uit het panel willen vaak wel zwanger worden voor hun 35e. Als ze het niet halen dan komt dat door persoonlijk omstandigheden, zoals het ontbreken van een partner.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 5, 2013 /