Onderzocht
Zwanger proberen te worden na je 44ste: prima

EenVandaag heeft niet alleen jongeren aan de tand gevoel over hun kinderwens. Ze hebben de kwestie ook voorgelegd aan een groep van 2300 mensen tussen de 25 en 44 jaar uit het EenVandaag Opiniepanel. Van die groep vindt ruim een vijfde (21%) het prima dat vrouwen na hun 44ste nog zwanger proberen te worden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Een ruimte meerderheid (83%) heeft er geen probleem mee dat vrouwen na hun 35ste nog proberen om zwanger te worden. De grens ligt volgens 40% bij veertig jaar. De vrouwen uit het panel willen vaak wel zwanger worden voor hun 35e. Als ze het niet halen dan komt dat door persoonlijk omstandigheden, zoals het ontbreken van een partner.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: