Opmerkelijk
Afgerichte ooievaar Pino kondigt blijde nieuws aan

Hebben jullie de twijfels opzij gezet en net ontdekt dat er een kindje op komst is? Wil je dat op een ludieke manier aan je familie en vrienden laten weten? In Vlaanderen hebben ze wel iets heel bijzonders. Daar kun je een afgerichte ooievaar inhuren die het blijde nieuws aankondigt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Pino kan als je het nieuws gaat vertellen op de vuist van de moeder landen, of tijdens babyborrels op het dak landen. De prijs: 175 euro per uur.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: