Afgerichte ooievaar Pino kondigt blijde nieuws aan

Hebben jullie de twijfels opzij gezet en net ontdekt dat er een kindje op komst is? Wil je dat op een ludieke manier aan je familie en vrienden laten weten? In Vlaanderen hebben ze wel iets heel bijzonders. Daar kun je een afgerichte ooievaar inhuren die het blijde nieuws aankondigt.

Pino kan als je het nieuws gaat vertellen op de vuist van de moeder landen, of tijdens babyborrels op het dak landen. De prijs: 175 euro per uur.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 19, 2013 /