Actueel
Cadeautip voor zwangere vriendinnen: babybelletje

Cadeautjes voor zwangere vriendinnen uitzoeken, is niet mijn sterkste kant. Ik weet gewoon niet wat er speelt onder zwangere vrouwen. Daar ben ik niet mee bezig. Gelukkig krijg ik zo nu en dan wel een persbericht in mijn inbox waarin weer iets nieuws voor aanstaande moeders wordt aangekondigd. Zoals de nieuwe serie babybel-kettingen van ProudMaMa.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het succesvolle Nederlandse merk vult de collectie begin oktober aan met een babybelletje dat twee oogjes heeft en een trendy flosje. Ze zijn te verkrijgen in zes verschillende kleuren; zwart, grijs, oker, blauw, rood en groen. Bijna-mama’s dragen de trendy ketting met het muziekbelletje om te laten zien dat ze zwanger zijn, én trots. De ketting hangt op de buik, waardoor de baby het rustgevende geluid van het muziekbelletje kan horen.

De collectie van Proud MaMa is vanaf begin oktober verkrijgbaar bij diverse winkels in binnen- en buitenland en in online shops. Kijk voor verkoopadressen op de website.

proudmama-babybel

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: