Actueel
De plek waar je de gekste namen voor baby’s ontdekt

Heb je ook vriendinnen die zwanger zijn? Dan hebben ze het vast ook over de namen die ze voor de kleine spruit bedacht hebben. Ben je al het serieuze geklets hier over beu? Dan noem je gewoon de vreemdste kindernamen op. Ik heb de plek gevonden waar je de gekste namen ontdekt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Vernoeming.nl heeft bijvoorbeeld alle schaamnamen van BNN op een rijtje gezet, maar ook de 175 vreemdste kindernamen van 2012 en allerlei geweigerde voornamen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: