De plek waar je de gekste namen voor baby’s ontdekt

Heb je ook vriendinnen die zwanger zijn? Dan hebben ze het vast ook over de namen die ze voor de kleine spruit bedacht hebben. Ben je al het serieuze geklets hier over beu? Dan noem je gewoon de vreemdste kindernamen op. Ik heb de plek gevonden waar je de gekste namen ontdekt.

Vernoeming.nl heeft bijvoorbeeld alle schaamnamen van BNN op een rijtje gezet, maar ook de 175 vreemdste kindernamen van 2012 en allerlei geweigerde voornamen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 20, 2013 /