Onderzocht
Foto van pasgeboren baby binnen uur online

De één vindt het aandoenlijk, anderen ergeren zich aan de foto’s van pasgeboren baby’s op social media. Maar wat ik wel interessant vind, is de uitkomst van een Brits onderzoek. Er blijkt namelijk in tweederde van de gevallen al binnen het uur een foto van de kleine spruit online te staan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De meeste foto’s worden geplaatst op Facebook (77%), Instagram (48%) en Flickr (32%). En sinds baby George is geboren plaatsen de Britten nog meer kiekjes van hun baby’s online. In 62% van de gevallen doen de ouders dit zelf, in 22 % van de gevallen wordt dit door familie of vrienden gedaan.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: