Foto van pasgeboren baby binnen uur online

De één vindt het aandoenlijk, anderen ergeren zich aan de foto’s van pasgeboren baby’s op social media. Maar wat ik wel interessant vind, is de uitkomst van een Brits onderzoek. Er blijkt namelijk in tweederde van de gevallen al binnen het uur een foto van de kleine spruit online te staan.

De meeste foto’s worden geplaatst op Facebook (77%), Instagram (48%) en Flickr (32%). En sinds baby George is geboren plaatsen de Britten nog meer kiekjes van hun baby’s online. In 62% van de gevallen doen de ouders dit zelf, in 22 % van de gevallen wordt dit door familie of vrienden gedaan.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 4, 2013 /