Opmerkelijk
“Ik wil vrouwen die geen kinderen baren…”

Fotograaf Larry Busby uit Austin heeft wel een heel bijzondere reden waarom hij geen kinderen wil. De single Amerikaan heeft een hele waslijst waar zijn droomvrouw aan moet voldoen. Een kinderwens mag ze ab-so-luut- niet hebben.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De reden:

Ik wil vrouwen die geen kinderen baren. Dat maakt hun vagina minder strak en ik heb een enorm libido. Sommige vrouwen krijgen er ook striae van.

Juist… Heb ik meteen een vraag voor jullie: speelde het hebben van een kinderwens bij jou mee bij je partnerkeuze?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: