“Ik wil vrouwen die geen kinderen baren…”

Fotograaf Larry Busby uit Austin heeft wel een heel bijzondere reden waarom hij geen kinderen wil. De single Amerikaan heeft een hele waslijst waar zijn droomvrouw aan moet voldoen. Een kinderwens mag ze ab-so-luut- niet hebben.

De reden:

Ik wil vrouwen die geen kinderen baren. Dat maakt hun vagina minder strak en ik heb een enorm libido. Sommige vrouwen krijgen er ook striae van.

Juist… Heb ik meteen een vraag voor jullie: speelde het hebben van een kinderwens bij jou mee bij je partnerkeuze?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 29, 2013 /