BN'er
Jennifer Love Hewitt wil liefde doorgeven

Als TwijfelMoeder vraag ik me altijd af waarom vrouwen graag moeder willen worden. Dat gevoel herken ik helemaal niet. Als ik interessante quotes tegenkom, zal ik ze dan ook met jullie delen. Zo lees ik in het interview dat People met actrice Jennifer Love Hewitt had dat zij de liefde die zij van haar moeder kreeg wil doorgeven. Haar moeder is anderhalf jaar geleden aan kanker overleden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik heb altijd moeder willen worden. Ik had een geweldige band met mijn moeder en ik ben er klaar voor om de liefde die ik van haar kreeg door te geven aan mijn kind.

Voor de moeders en vrouwen met een kinderwens die meelezen, laat vooral weten waarom jij moeder wil(de) worden.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: