Jennifer Love Hewitt wil liefde doorgeven

Als TwijfelMoeder vraag ik me altijd af waarom vrouwen graag moeder willen worden. Dat gevoel herken ik helemaal niet. Als ik interessante quotes tegenkom, zal ik ze dan ook met jullie delen. Zo lees ik in het interview dat People met actrice Jennifer Love Hewitt had dat zij de liefde die zij van haar moeder kreeg wil doorgeven. Haar moeder is anderhalf jaar geleden aan kanker overleden.

Ik heb altijd moeder willen worden. Ik had een geweldige band met mijn moeder en ik ben er klaar voor om de liefde die ik van haar kreeg door te geven aan mijn kind.

Voor de moeders en vrouwen met een kinderwens die meelezen, laat vooral weten waarom jij moeder wil(de) worden.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 24, 2013 /