Actueel
Krijg je een meisje; grote kans dat je baby honderd wordt!

Zwanger van een meisje? Grote kans dat je baby maar liefst honderd gaat worden. Dit zal naar verwachting in de helft van de gevallen zo zijn. Voor jongens geldt een op de drie. Het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut heeft dit bekendgemaakt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De levensverwachting stijgt al jaren, dus deze cijfers zijn geen verrassing. Maar op dit moment is het nog wel behoorlijk zeldzaam. Van de mensen die honderd jaar geleden geboren zijn, is minder dan een procent nog in leven. Nu worden pasgeboren meisjes naar verwachting gemiddeld 96 en jongens 92.

Klik hier om er meer over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: