Meet de ballen van je man en ontdek of hij goede vader is

Ja, je leest het goed… Meet de ballen van je man en je ontdekt of hij een goede vader is. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek. Mannen met kleine testikels zijn betere vaders. De grootte van de testikels wordt geassocieerd met de spermaproductie en het niveau van testosteron.

Wil je meer over dit bizarre onderzoek lezen, klik dan hier.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 11, 2013 /