Onderzocht
Meet de ballen van je man en ontdek of hij goede vader is

Ja, je leest het goed… Meet de ballen van je man en je ontdekt of hij een goede vader is. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek. Mannen met kleine testikels zijn betere vaders. De grootte van de testikels wordt geassocieerd met de spermaproductie en het niveau van testosteron.

Wil je meer over dit bizarre onderzoek lezen, klik dan hier.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: