Actueel
NEC-Vitesse belangrijker voor Kashia dan baby

Voetballer Guram Kashia is deze week vader geworden. Hij heeft zijn dochter alleen nog maar via Facetime gezien. Hij is namelijk nog niet naar zijn geboorteland Georgië afgereisd, omdat hij eerst de derby NEC-Vitesse wil spelen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat zou zijn vrouw hier van vinden? Hij zegt dat ze het er mee eens is. Verder zegt hij tegen Vitesse TV:

Het was mijn eigen beslissing. De trainer liet de keus aan mij, maar dit is een heel speciale wedstrijd. Ik heb mijn kind alleen via de computer gezien. Ik vind het een speciaal duel, omdat ik hier nu drie jaar woon en ik me een Arnhemmer voel.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: