Actueel
Ontslag vanwege huwelijk; daarna zouden er wel kinderen volgen

NRC brengt een bizar verhaal uit Duitsland. Een 35-jarige Duitse schoonheidsspecialiste werd ontslagen, omdat ze haar baas vertelde dat ze ging trouwen. Tja, als ze in het huwelijksbootje zou stappen, dan zou ze op haar leeftijd daarna wel snel zwanger zijn. Daar had meneer geen zin in.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat! Gaan werkgevers zich er nu ook al mee bemoeien? Ik vind dit echt te ver gaan. Een huwelijk betekent toch niet automatisch dat er ook kinderen volgen. Misschien is mevrouw wel onvruchtbaar, of heeft ze gewoon geen kinderwens. Wat verschrikkelijk pijnlijk zeg.

Wil je alles over deze zaak lezen? Klik dan hier.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: