Actueel
Onvruchtbare vrouw (zonder eierstokken) toch zwanger via ivf

Goed nieuws uit Australië. Daar is een ‘onvruchtbare’ vrouw zonder eierstokken toch zwanger geworden via ivf. Daarvoor werd gezond weefsel weggehaald, ingevroren en zeven jaar later weer ingeplant in de buikwant van de vrouw.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Na maanden van hormoonbehandelingen kon het weefstel twee gezonde eicellen produceren. Ze is nu zwanger van een tweeling.

Dit is goed nieuws voor vrouwen die een medische behandeling moeten ondergaan die hen onvruchtbaar kan maken. Dokters kunnen voor die behandeling dan al eierstokweefsel verzamelen.

Klik hier om er meer over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: