Simon Cowell vindt het geweldig om vader te worden

Hij had niet gedacht dat het er ooit van zou komen, vertelt Simon Cowell. Maar nu zijn vriendin Lauren Silverman zwanger is, is hij wel aan het idee gewend. Hij heeft nog een tip voor mannen die ook (nog) geen kinderwens hebben, of twijfelen.

“Ik hou van haar en ik vind het geweldig dat ik vader word. Ik had niet gedacht dat het er ooit van zou komen. Maar met zulk nieuws moet je als een man omgaan: laat het allemaal over je heen komen.”


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 14, 2013 /