Actueel
Simon Cowell vindt het geweldig om vader te worden

Hij had niet gedacht dat het er ooit van zou komen, vertelt Simon Cowell. Maar nu zijn vriendin Lauren Silverman zwanger is, is hij wel aan het idee gewend. Hij heeft nog een tip voor mannen die ook (nog) geen kinderwens hebben, of twijfelen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

“Ik hou van haar en ik vind het geweldig dat ik vader word. Ik had niet gedacht dat het er ooit van zou komen. Maar met zulk nieuws moet je als een man omgaan: laat het allemaal over je heen komen.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: