Dus jij bent een TwijfelMoeder?

‘Ik zie dat je TwijfelMoeder op Facebook hebt geliked, dus jij bent een Twijfelmoeder?’ Deze opmerking kreeg een lezeres naar aanleiding van haar enthousiasme om mijn pagina te liken.

Kijk en als het dan oprecht wordt gevraagd, dan vind ik dat geen probleem. Zo helpen alle lezers het taboe toch samen de wereld uit. Maar nee dit was een gevalletje pure nieuwsgierigheid. Geen dialoog niks. Nee gewoon weer zo’n standaard opmerking; dat twijfelen echt nergens voor nodig is.

Vreemd toch? Ik vind het ook zo raar dat mensen een oordeel hebben over likes. Je hoeft niet te twijfelen over je kinderwens om deze pagina te liken; iedereen mag mijn missie ondersteunen. Ik wil de taboe doorbreken. Er voor zorgen dat we het gesprek eerlijk durven te voeren. Dat dat nog een lange weg gaat worden, bewijst de bovenstaande opmerking.

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 8, 2014 /