Actueel
In Nederland worden ieder jaar 119.000 kinderen mishandeld

In Nederland worden ieder jaar 119.000 kinderen mishandeld en sterven er gemiddeld 50 kinderen aan de gevolgen van de mishandelingen. In onze samenleving wordt hierover vooral gezwegen. Omdat kindermishandeling gedijt op geheimhouding wil Stichting Praat dit zwijgen doorbreken door op 10 juni in Amersfoort openlijk te praten over kindermishandeling

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het publiek wordt uitgenodigd om met hulp van Blik Bijzonder ook de vuile was buiten te hangen. Alle vuile was wordt verzameld en bewaard om in de toekomst een mega grote waslijn over de gehele lengte van de Afsluitdijk te spannen. Bij de manifestatie zijn stands waar men informatie kan vinden waar men welke hulp kan vinden.

Stichting Praat doorbreekt het zwijgen over kindermishandeling met behulp van ervaringsdeskundigen. Dit doet zij door publieksacties te organiseren zoals de ‘Amersfoort hangt de vuile was buiten’, 6 x per jaar posters te verspreiden die een vorm van kindermishandeling onder de aandacht brengen en door het geven van voorlichting, gastlessen en trainingen.

Meer informatie over Stichting Praat en over de manifestatie vindt u op www.praatoverkindermishandeling.nl

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: