Opmerkelijk
Bizarre babynaam: Summer Rain, dochter Christina Aguilera

We hebben weer een bizarre babynaam: Summer Rain. Zo heeft Christina Aguilera haar dochtertje genoemd. Opmerkelijk, want haar zoon heet gewoon Max.

De namen die onze BN’ers dan geven vallen toch mee. Het weer inspireert celebs trouwens vaker. Robin Gibb en Clair Yang noemde hun kindje namelijk Snow.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: