Bol.com start met verkoop van baby- en peuterkleding

TwijfelMoeder wordt ook heel veel door moeders gelezen, daarom deel ik even dit leuke nieuws. Bol.com breidt namelijk uit met kledingvoor baby’s en peuters. Er zijn 20.000 kledingstukken van meer dan 50 merken. In de winkel kunnen papa’s en mama’s kiezen uit onder andere de bekende modemerken Mexx, Noppies en Petit Bateau. Ook handig als je een cadeautje zoekt voor kersverse ouders.

Begin 2012 opende bol.com haar babywinkel, die inmiddels gemiddeld dagelijks door bijna 17.000 ouders wordt bezocht. Het succes van de winkel wil bol.com uitbreiden met de toevoeging van kleding, zodat klanten kunnen kiezen uit een nog breder en dieper assortiment en daarmee in één online winkel kunnen shoppen voor al hun babyartikelen. Door de uitbreiding van het assortiment met de collectie babykleding en peuterkleding verkoopt bol.com voor het eerst kleding.

Het online warenhuis werkt samen met tientallen modemerken waaronder – naast Mexx, Noppies en Petit Bateau – ook de merken Blue Rebel, Little Label, Imps & Elfs, Moodstreet en Claesen’s. De collectie bestaat onder andere uit broeken, shirtjes, ondergoed, jassen en sokken, van de kleinste prematuurmaten tot en met maat 116. Een deel van de collectie wordt aangeboden door partners van bol.com, zoals Brandkids.nl.

Door de uitgebreide zoekfunctionaliteit, productinformatie en beoordelingen is het bij bol.com eenvoudig de leukste baby- en peuterkleding te vinden. Zo kunnen de afbeeldingen simpel vergroot worden, zodat alle details van het kledingstuk goed te zien zijn. Ook helpt een handige maattabel bij het kiezen van de juiste maat. En wie inspiratie zoekt, kan een kijkje nemen op de trendpagina’s om daarna volgens de laatste trends kledingcombinaties bij elkaar shoppen.

Klik je op één van de links uit het artikel en bestel je bij Bol.com dan steun je TwijfelMoeder. Kost jou niets extra’s en wij krijgen een klein percentage, waarmee we de site verder kunnen blijven ontwikkelen. 

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 6, 2014 /