Kinderombudsmannen: zorgen over bootvluchtelingen

Het Europees Netwerk van Kinderombudsman (ENOC) spreekt zijn diepe zorgen en verdriet uit over het lot van de bootvluchtelingen, die zijn omgekomen op de Middellandse Zee. Het Europese Netwerk van Kinderombudsmannen roept in een statement de nationale regeringen, de Europese Unie en de internationale gemeenschap op om zich gezamenlijk in te spannen om kinderen en hun ouders de bescherming te bieden waar zij recht op hebben.

Kinderombudsman Marc Dullaert heeft het statement ondertekend en per brief onder de aandacht gebracht van minister en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. De Europese Unie houdt donderdag een speciale top in Brussel over de problematiek rond de bootvluchtelingen die de Middellandse Zee over proberen te steken.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

april 23, 2015 /