Actueel
Kinderombudsmannen: zorgen over bootvluchtelingen

Het Europees Netwerk van Kinderombudsman (ENOC) spreekt zijn diepe zorgen en verdriet uit over het lot van de bootvluchtelingen, die zijn omgekomen op de Middellandse Zee. Het Europese Netwerk van Kinderombudsmannen roept in een statement de nationale regeringen, de Europese Unie en de internationale gemeenschap op om zich gezamenlijk in te spannen om kinderen en hun ouders de bescherming te bieden waar zij recht op hebben.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Kinderombudsman Marc Dullaert heeft het statement ondertekend en per brief onder de aandacht gebracht van minister en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. De Europese Unie houdt donderdag een speciale top in Brussel over de problematiek rond de bootvluchtelingen die de Middellandse Zee over proberen te steken.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: