Redactie
Taboe doorbreken blijft spannend

Wat blijft het doorbreken van een taboe ontzettend spannend… Het lukt namelijk alleen door zelf naar buiten te treden met je verhaal. Vandaag kun je onder andere mijn verhaal lezen in (AD) Magazine – zit bij AD en de regionale kranten. Mag mezelf zelfs covermodel noemen…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wil je reageren op het verhaal? Graag! Langere reacties plaats ik graag als lezerspost, want daar heeft echt iedereen wat aan. Dat kan gewoon anoniem hoor.
twijfelmoeder_voorpagina_ad

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
11 comments
 • Dana Geraerts
  jun 10, 2016 (14:12)

  Waar kan ik dit artikel lezen?

 • ‘Er is een leven zonder kinderen’
  okt 28, 2015 (18:28)

  […] heb met grote belangstelling dit artikel gelezen en had al eerder geconstateerd dat het onderwerp veel in discussie is. Zelf heb ik geen […]

 • Zonder gêne ingewikkelde vragen stellen
  okt 27, 2015 (19:29)

  […] gêne ingewikkelde vragen stellen… Dat doen te vaak volgens één van de lezeressen van het artikel in het AD. “Ik maak steeds meer mee dat we elkaar zonder gêne ingewikkelde vragen stellen, die kunnen […]

 • Geen kinderwens: op m’n 29ste liet ik me steriliseren
  okt 14, 2015 (16:44)

  […] heb ik de keuze gemaakt om me te laten steriliseren”, zo schrijft een 31-jarige lezeres van het artikel in AD Magazine me dit weekend. Ik mag haar verhaal gebruiken in mijn lezerspost rubriek. Graag zelfs. Ze is […]

 • ‘Lieve help, was jij maar geen moeder geworden’
  okt 14, 2015 (16:44)

  […] moeder geworden’, die quote trekt meteen mijn aandacht in de lezerspost (naar aanleiding van dit artikel) van de 63-jarige Mieke, die in het dagelijks leven als uitvaartondernemer werkzaam is. Vanuit haar […]

 • ‘Ik heb veel van mijn kinderen geleerd’
  okt 14, 2015 (16:31)

  […] heb veel van mijn kinderen geleerd’, dat schrijft een 53-jarige lezeres op het artikel, dat dit weekend is gepubliceerd. Ze heeft zelf drie kinderen en wilde altijd al moeder […]

 • Imke Melskens
  okt 13, 2015 (10:35)

  Wat een goed artikel!!! Alle opmerkingen of vragen die de omgeving kan stellen over het wel of niet (mogen!!) krijgen van kinderen zijn voor mij herkenbaar. Alsof je er niet bij hoort als je buiten de maatschappelijke lijntjes kleurt, alsof ik een leuker of minder leuk mens ben met of zonder kinderen enz.
  Taboe’s doorbreken, ik houd ervan!!

 • Suzanne Groenewegen
  okt 10, 2015 (09:12)

  Super stoer!

  • Bonnie
   apr 26, 2016 (14:23)

   waar kan ik het hele artikel uit het AD magazine lezen?? bedankt!

   • Dana Geraerts
    jun 10, 2016 (16:13)

    heb jij dit kunnen lezen?

   • Bonnie
    jun 12, 2016 (11:22)

    Ik krijg het artikel wel geopend, maar het is te klein ingescand om het te lezen helaas…op internet kan ik het artikel ook niet terugvinden..hopelijk wordt het nog eens goed op deze site gezet zodat we het nog eens kunnen doorlezen! 🙂

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: