Taboe doorbreken blijft spannend

Wat blijft het doorbreken van een taboe ontzettend spannend… Het lukt namelijk alleen door zelf naar buiten te treden met je verhaal. Vandaag kun je onder andere mijn verhaal lezen in (AD) Magazine – zit bij AD en de regionale kranten. Mag mezelf zelfs covermodel noemen…

Wil je reageren op het verhaal? Graag! Langere reacties plaats ik graag als lezerspost, want daar heeft echt iedereen wat aan. Dat kan gewoon anoniem hoor.
twijfelmoeder_voorpagina_ad


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

oktober 10, 2015 /