Actueel
Verlof en vergoeding voor Britse opa’s en oma’s

Opa’s en oma’s spelen een belangrijke rol bij de opvoeding van jonge kinderen. In Groot-Brittannië spelen ze daar op in door grootouderschapsverlof in het leven te roepen. De werkende opa en oma krijgt dan niet alleen verlof, maar ook een financiële vergoeding.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De Telegraaf meldt dit vanochtend in hun premium versie. Maar ook in de Britse media is er al volop over geschreven. Klik hier voor het artikel in The Guardian.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: