Verlof en vergoeding voor Britse opa’s en oma’s

Opa’s en oma’s spelen een belangrijke rol bij de opvoeding van jonge kinderen. In Groot-Brittannië spelen ze daar op in door grootouderschapsverlof in het leven te roepen. De werkende opa en oma krijgt dan niet alleen verlof, maar ook een financiële vergoeding.

De Telegraaf meldt dit vanochtend in hun premium versie. Maar ook in de Britse media is er al volop over geschreven. Klik hier voor het artikel in The Guardian.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 5, 2015 /