Zonder gêne ingewikkelde vragen stellen

Zonder gêne ingewikkelde vragen stellen… Dat doen te vaak volgens één van de lezeressen van het artikel in het AD. “Ik maak steeds meer mee dat we elkaar zonder gêne ingewikkelde vragen stellen, die kunnen kwetsen. Wat prettig om te merken dat er vrouwen zijn die daar een tegengeluid bij hebben.”

Wat stoer dat jij je verhaal zo in het openbaar kunt en durft te doen. Ik heb daar bewondering voor. Dus bij deze een compliment voor jou. Veel succes, maar ook veel plezier met alles wat nog komen zal.”

Herkennen jullie dit ook? Zijn we te direct geworden? Denken we te weinig aan de gevoelens van onze gesprekspartners?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 27, 2015 /