Zonder gêne ingewikkelde vragen stellen

Zonder gêne ingewikkelde vragen stellen… Dat doen te vaak volgens één van de lezeressen van het artikel in het AD. “Ik maak steeds meer mee dat we elkaar zonder gêne ingewikkelde vragen stellen, die kunnen kwetsen. Wat prettig om te merken dat er vrouwen zijn die daar een tegengeluid bij hebben.”

Wat stoer dat jij je verhaal zo in het openbaar kunt en durft te doen. Ik heb daar bewondering voor. Dus bij deze een compliment voor jou. Veel succes, maar ook veel plezier met alles wat nog komen zal.”

Herkennen jullie dit ook? Zijn we te direct geworden? Denken we te weinig aan de gevoelens van onze gesprekspartners?

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

oktober 27, 2015 /