Actueel
Ontwikkeling van je kind volgen via Philips uGrow-platform

Ontwikkeling van je kind op de voet volgen? Dat kan met het nieuwe platform dat Philips op de elektronicabeurs IFA presenteert. Maak kennis met uGrow. Op dit platform worden alle gegevens verzameld die afkomstig zijn van diverse connected apparaten, zoals de slimme babymonitor en slimme thermometer van Philips.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De gegevens uit die apparatuur wordt gecombineerd met informatie over zaken als voedings- en slaappatronen. uGrow biedt gepersonaliseerde feedback en advies over wat ouders kunnen verwachten en daarnaast de verzekering dat de ontwikkeling van het kind naar behoren verloopt.

Er is zelfs de mogelijkheid om het platform te koppelen aan huisarts- en kinderartsenpraktijken, zodat ook die altijd op de hoogte zijn van de situatie van jouw kindje.

Klinkt natuurlijk heel interessant, maar wat vinden jullie hiervan? zorgt het niet voor onnodige paniek? De ontwikkeling van ieder kind is tenslotte verschillend? En let je nog wel goed op je kind zelf of analyseer je voortaan alleen de metingen… Ik weet het zo net nog niet. Ben benieuwd naar jullie kijk hier op.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: