Ontwikkeling van je kind volgen via Philips uGrow-platform

Ontwikkeling van je kind op de voet volgen? Dat kan met het nieuwe platform dat Philips op de elektronicabeurs IFA presenteert. Maak kennis met uGrow. Op dit platform worden alle gegevens verzameld die afkomstig zijn van diverse connected apparaten, zoals de slimme babymonitor en slimme thermometer van Philips.

De gegevens uit die apparatuur wordt gecombineerd met informatie over zaken als voedings- en slaappatronen. uGrow biedt gepersonaliseerde feedback en advies over wat ouders kunnen verwachten en daarnaast de verzekering dat de ontwikkeling van het kind naar behoren verloopt.

Er is zelfs de mogelijkheid om het platform te koppelen aan huisarts- en kinderartsenpraktijken, zodat ook die altijd op de hoogte zijn van de situatie van jouw kindje.

Klinkt natuurlijk heel interessant, maar wat vinden jullie hiervan? zorgt het niet voor onnodige paniek? De ontwikkeling van ieder kind is tenslotte verschillend? En let je nog wel goed op je kind zelf of analyseer je voortaan alleen de metingen… Ik weet het zo net nog niet. Ben benieuwd naar jullie kijk hier op.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 2, 2016 /