Redactie
Wil jij anoniem je verhaal delen over je (ontbrekende) kinderwens

Wil jij anoniem je verhaal delen over je (ontbrekende) kinderwens? Twijfel je over het feit of je wel of geen kinderen wil? Ben je bewust kindvrij of gooit de natuur roet in het eten (en zit je nu midden in de medische mallemolen of hebben jullie alle opties al geprobeerd?). Misschien heb je voor adoptie of pleegzorg gekozen? Of ben je dolgelukkig met je kids, maar zou je toch een andere keuze hebben gemaakt. Deel je verhaal met de lezers van TwijfelMoeder.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Deze oproep heb ik 2,5 jaar geleden ook geplaatst en daar zijn zoveel mooie verhalen op binnen gekomen. Zelf heb ik daar persoonlijk veel aan gehad en ik hoor dat ook terug van lezers. Vandaar dat ik met de restyling van de site ook deze rubriek nieuw leven in wil blazen. Doe je mee?

Nu vraag je je misschien af waar zo’n bericht aan moet voldoen? Of het een bepaalde lengte moet hebben enzovoorts. Nee, dat is helemaal aan jou. Al deel je in een paar zinnen hoe men reageert op jouw verhaal. Schrijf je een verhaal van tig kantjes lang. Of wijs je ons op een blog dat je eerder hebt geschreven voor je blog of een ander platform, inclusief een korte toelichting. Het mag allemaal. Anoniem, met alleen je leeftijd er bij of zelfs met je voornaam – jij mag kiezen.

Je verhaal insturen kan onder vermelding van Lezerspost naar info@twijfelmoeder.nl. Natuurlijk blijf ik je op de hoogte houden van de plaatsing.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
4 comments
 • Zelfs mijn vader wist niet dat ik me zo voelde
  jan 10, 2017 (15:12)

  […] je je verhaal delen, mail dan naar info@twijfelmoeder.nl t.a.v. […]

 • Zwanger worden geen probleem, zwanger blijven wel
  dec 18, 2016 (23:01)

  […] verband met de feestdagen zal de Lezerspost pas weer in het nieuwe jaar volgen. Wil je je verhaal delen, mail dan naar info@twijfelmoeder.nl t.a.v. […]

 • Kiekens Greta
  nov 27, 2016 (18:54)

  Héél mooi verteld , en héél benieuwd naar het vervolg .

 • ‘Groot gezin is voor ons bewuste keuze’
  nov 27, 2016 (12:00)

  […] Maar Silvy ziet meer… over een paar dagen delen we het tweede deel van haar lezerspost. Wil je meer van haar lezen, bezoek dan haar blog. Zelf je verhaal delen? Dat kan: lees er hier meer over. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: