Wil jij anoniem je verhaal delen over je (ontbrekende) kinderwens

Wil jij anoniem je verhaal delen over je (ontbrekende) kinderwens? Twijfel je over het feit of je wel of geen kinderen wil? Ben je bewust kindvrij of gooit de natuur roet in het eten (en zit je nu midden in de medische mallemolen of hebben jullie alle opties al geprobeerd?). Misschien heb je voor adoptie of pleegzorg gekozen? Of ben je dolgelukkig met je kids, maar zou je toch een andere keuze hebben gemaakt. Deel je verhaal met de lezers van TwijfelMoeder.

Deze oproep heb ik 2,5 jaar geleden ook geplaatst en daar zijn zoveel mooie verhalen op binnen gekomen. Zelf heb ik daar persoonlijk veel aan gehad en ik hoor dat ook terug van lezers. Vandaar dat ik met de restyling van de site ook deze rubriek nieuw leven in wil blazen. Doe je mee?

Nu vraag je je misschien af waar zo’n bericht aan moet voldoen? Of het een bepaalde lengte moet hebben enzovoorts. Nee, dat is helemaal aan jou. Al deel je in een paar zinnen hoe men reageert op jouw verhaal. Schrijf je een verhaal van tig kantjes lang. Of wijs je ons op een blog dat je eerder hebt geschreven voor je blog of een ander platform, inclusief een korte toelichting. Het mag allemaal. Anoniem, met alleen je leeftijd er bij of zelfs met je voornaam – jij mag kiezen.

Je verhaal insturen kan onder vermelding van Lezerspost naar info@twijfelmoeder.nl. Natuurlijk blijf ik je op de hoogte houden van de plaatsing.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 21, 2016 /