Buddy Vedder en Romy Monteiro: Lang Leve de Muziek Show

Buddy Vedder en Romy Monteiro presenteren dit najaar het nieuwe AVROTROS-programma Lang Leve de Muziek Show. In deze show gaan drie basisschoolklassen (groep 5, 6 of 7) uit één provincie de strijd aan voor de ultieme hoofdprijs: optreden voor Koningin Máxima met de allergrootste schoolband allertijden tijdens Het Kerst Muziekgala 2017. Muzikale talenten, strakke dansmoves en parate muziekkennis – alles wordt uit de kast getrokken voor de winst.

Muziek maken is leuk en draagt bij aan de creatieve ontwikkeling van een kind. In Lang Leve de Muziek Show krijgen kinderen de kans om hun talenten te laten zien en samen met hun klas een muzikale act neer te zetten. Iedere week staat een andere provincie centraal; welke klas komt als winnaar uit de bus en mag haar provincie vertegenwoordigen op het Kerst Muziekgala 2017? Groepen 5, 6 en 7 kunnen zich met een auditiefilmpje opgeven. Lang Leve de Muziek Show is in het najaar 12 weken lang te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Méér Muziek in de Klas is medeorganisator van Lang Leve de Muziek Show. De stichting zet zich in voor structureel en goed muziekonderwijs op alle basisscholen in Nederland. Want muziekonderwijs vergroot de wereld van het kind en levert een bijdrage op cognitief, emotioneel, sociaal en creatief vlak. Méér Muziek in de Klas laat zien hoe leuk en waardevol muziekeducatie is, vergroot kennis van leerkrachten en brengt verbindingen tot stand tussen scholen en hun culturele omgeving.

Foto Buddy en Romy: Neeltje Knaap

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 26, 2017 /