Prénatal Mama Mazzel Dagen weer van start: shoppinglist!

Prénatal Mama Mazzel Dagen gaan morgen weer van start. Tot en met aanstaande zondag 2 april kun je met fikse kortingen shoppen. Wel zo fijn als je net als wij toch last minute nog wel de nodige items voor de kleine komt, kunt gebruiken. Natuurlijk moet je zo’n uitverkoop goed voorbereid in gaan, dus ik heb alvast een shoppinglist gemaakt. Drie items die wij absoluut gaan aanschaffen tijdens deze actie (dus familieleden die dit lezen: nee, cadeau geven hoeft niet – ze liggen al in het winkelmandje te wachten om zo gekocht te kunnen worden als de actie in gaat).

Na een tijdje wikken en wegen, zijn we tot de conclusie gekomen dat we heel graag een Stokke Steps willen in combinatie met de unieke Stokke Steps Bouncer wipstoel. Dan kan ons kleintje meteen mee aan tafel zitten. Met een adviesprijs van 169 euro is dat natuurlijk fiks voor een wipstoeltje. Maar wij zien juist de meerwaarde in de combinatie. Kijk en nu-ie flink afgeprijsd is tijdens de Mama Mazzel Dagen naar 127,20 is dat toch wel de moeite; vinden jullie ook niet.

Verder op onze shoppinglist nog een mooi boxkleed. We hebben op dit moment wel een matrasje in de box liggen en daar een stoere grote hydrofiele doek overheen, maar het mag voor ons gevoel nog wat comfortabeler voor de baby. Ook de boxkleden zijn allemaal met 20% korting, dus dat is ook fijn uitzoeken. We hebben nu een hele leuke gezien van het merk Jollein. Eentje die perfect in ons interieur past. Welke, dat ga ik nog niet verklappen, want dan weten jullie al of het een jongetje of meisje gaat worden, maar hij zit in ieder geval in ons winkelmandje.

Ook een mobiel ontbreekt op dit moment nog in ons startende baby huishouden… Maar er is echt zoveel keus. Ook hier geldt weer: 20% korting. Welke het gaat worden, durf ik nog niet te zeggen. Maar Nijntje maakt wel een goede kans. Haal je toch een beetje sentiment mee het slaapkamertje / woonkamer in. Want waar gaan we ‘m installeren dat is ook nog de vraag. Doe je dat boven het ledikantje of toch bij de box…

Als je nu net bent begonnen met het shoppen van de baby-uitzet dan zijn de Mama Mazzel Dagen van Prénatal ook een echte uitkomst. Met 40% korting is het toch fijn een kinderwagen shoppen. Tja, dat soort dingen hebben wij natuurlijk allemaal al aangeschaft. We gingen er tenslotte vanuit dat er nu al een kindje in zou liggen.

Op TwijfelMoeder zie je onder dit bericht (of rechts hiernaast via pc) de advertentie van de Mama Mazzel Dagen. Als je via die link je bestelling doet, betaal je niets extra’s, maar steun je TwijfelMoeder wel. Ik krijg namelijk een klein percentage van het aankoopbedrag, omdat je via de advertentie op mijn site in de shop bent gekomen. Alle inkomsten worden meteen weer geïnvesteerd in de site, bijvoorbeeld voor hosting, onderhoud (tegen die vervelende hackers) en verder verbeteringe van het gebruikersgenot. Alvast bedankt!

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 27, 2017 /