Redactie
TwijfelMoeder gehackt… tijd voor onderhoud

TwijfelMoeder is een paar weken geleden gehackt. Gelukkig viel het mee en was ik maar één artikel kwijt. Maar de schrik zat er wel goed in. Wat als die ene figuur aan de andere kant van de internetverbinding (of was het gewoon een pc die aanvallen uitvoerde) meer artikelen te grazen zou nemen?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dat betekent dus dat ik meteen een WordPress-kenner in de arm heb genomen om de boel nog beter te beveiligen (nadat hij eerst de hacker natuurlijk vliegensvlug had verwijderd). Dit is tevens het moment om de site verder eens goed door te lopen. Er staan bijna 800 artikelen online. Werken alle links nog wel? Is informatie misschien relevant om weer even van een update te voorzien of sta ik er niet meer achter en wordt het tijd om het artikel gewoon te verwijderen? Kortom klusjes die achter de schermen heel wat tijd kosten.

Stilte voor de storm? Ja, dat is het natuurlijk ook. Want heel lang gaat het waarschijnlijk ook niet meer duren, voordat wij ons kleintje in de armen mogen sluiten. Maar tot nu toe is het allemaal nog stil hoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over mij of ons kindje. En ook qua inspiratie heb ik over mijn zwangerschap nog genoeg te schrijven. Maar first things first, nu even op het gemakje de boel reorganiseren. Merk namelijk dat veel nieuwe lezers graag het archief van TwijfelMoeder in duiken.

En als mijn hoogzwangere lijf dan nog wat puf heeft, zal ik ook nieuwe artikelen plaatsen. Alleen even niet op een vast moment. Dat komt absoluut nog. Dus blijf TwijfelMoeder wel volgen

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
7 comments
 • Advertorials en affiliate links irritant of juist broodnodig?
  feb 02, 2018 (21:19)

  […] ja, ook omdat de rekeningen betaald moeten worden. Die van het WordPress-mannetje ten tijde van de hack as flink. Als je je blog dan draait zonder inkomsten, dan is het een hele dure […]

 • Cynthia
  mrt 19, 2017 (10:38)

  Bah, wat naar. Verder klinkt jouw Site interessant en heb je er een nieuwe volgster bij 🙂

 • Vlijtig Liesje
  mrt 15, 2017 (09:20)

  Ik hoor het steeds vaker: bloggers die gehackt worden. Het lijkt me echt heel naar. Ik heb nu van narigheid maar een plugin geïnstalleerd om de boel te beveiligen.

 • kimberly
  mrt 08, 2017 (19:07)

  Gelukkig mist er bij jou ook maar 1 artikel. Naar zulke acties, bah. Wat heb je trouwens veel artikelen online zeg! Wauw. Succes nog even met de laatste loodjes!

 • Vlijtig Liesje
  mrt 08, 2017 (10:44)

  Aargh, dat lijkt me echt zo akelig! Fijn dat het meeviel, en dat je iemand had die je kon helpen.

 • marleen
  mrt 08, 2017 (10:36)

  Jeetje inderdaad zeg, wat voor plezier beleeft iemand daaraan?
  doe lekker rustig aan, fijn dat er ‘maar’ één artikel weg is !

 • Anouk
  mrt 08, 2017 (09:26)

  Wat heftig! Fijn dat je ‘maar’ één artikel mist… Maar wat een eng idee, wat bezielt mensen om zoiets te doen? Ik snap dat echt niet!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: