TwijfelMoeder gehackt… tijd voor onderhoud

TwijfelMoeder is een paar weken geleden gehackt. Gelukkig viel het mee en was ik maar één artikel kwijt. Maar de schrik zat er wel goed in. Wat als die ene figuur aan de andere kant van de internetverbinding (of was het gewoon een pc die aanvallen uitvoerde) meer artikelen te grazen zou nemen?

Dat betekent dus dat ik meteen een WordPress-kenner in de arm heb genomen om de boel nog beter te beveiligen (nadat hij eerst de hacker natuurlijk vliegensvlug had verwijderd). Dit is tevens het moment om de site verder eens goed door te lopen. Er staan bijna 800 artikelen online. Werken alle links nog wel? Is informatie misschien relevant om weer even van een update te voorzien of sta ik er niet meer achter en wordt het tijd om het artikel gewoon te verwijderen? Kortom klusjes die achter de schermen heel wat tijd kosten.

Stilte voor de storm? Ja, dat is het natuurlijk ook. Want heel lang gaat het waarschijnlijk ook niet meer duren, voordat wij ons kleintje in de armen mogen sluiten. Maar tot nu toe is het allemaal nog stil hoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over mij of ons kindje. En ook qua inspiratie heb ik over mijn zwangerschap nog genoeg te schrijven. Maar first things first, nu even op het gemakje de boel reorganiseren. Merk namelijk dat veel nieuwe lezers graag het archief van TwijfelMoeder in duiken.

En als mijn hoogzwangere lijf dan nog wat puf heeft, zal ik ook nieuwe artikelen plaatsen. Alleen even niet op een vast moment. Dat komt absoluut nog. Dus blijf TwijfelMoeder wel volgen

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 7, 2017 /