Redactie
TwijfelMoeder breidt de website verder uit

TwijfelMoeder breidt de website verder uit… Waar het in de eerste jaren vooral draaide om mijn persoonlijke verhaal, gecombineerd met opmerkelijk nieuwtjes, interviews en zwangere BN’ers. Daar heb ik nu – na heel wat kladblaadjes tot proppen gemaakt te hebben – gekozen voor een veel uitgebreidere opzet. Waarom? Ik spot zoveel leuke nieuwtjes en producten dat ik daar ook meer mee wilde doen. Zo kun je hier even een momentje vinden van ontspanning, waarbij je je aan de ene kant herkenning vindt in mijn persoonlijke verhalen en aan de andere kant een stukje ontspanning en inspiratie.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zelf ben ik natuurlijk zwanger, maar ik heb er bewust voor gekozen om niet alleen over babyzaken te schrijven. Ik weet namelijk dat er ook heel veel dames meelezen met iets oudere kindjes. Ik ga proberen om alle leeftijdscategorieën aan bod te laten komen. Daarnaast is er ook aandacht voor leuke zaken voor het hele gezin, zoals uitjes en vakanties. En vader en moeder worden natuurlijk ook niet vergeten. Wat voor zaken je in die rubrieken allemaal gaat tegenkomen, moet de praktijk nog een beetje uitwijzen. Maar voor nu staat de structuur in ieder geval.

De site zal langzaam gevuld worden, omdat ik op dit moment natuurlijk op ieder moment kan bevallen. Maar het is zeker de doelstelling om – als ik weer helemaal up and running ben – meerdere keren per week een update te plaatsen. Misschien zelfs dagelijks. Als ik mijn mailbox zo zie, dan is dat absoluut mogelijk. Ik moet alleen zelf natuurlijk nog ontdekken hoe het moederschap samengaat met mijn eigen bedrijf en mijn blog. Heb er alle vertrouwen in, want er is voor mij de afgelopen maanden echt een hele nieuwe wereld open gegaan. Het lijstje met ’nog te schrijven’ artikelen is gigantisch, dus aan ideeën geen gebrek – tijd zal eerder een rol spelen. Maar dat begrijpen jullie natuurlijk als geen ander.

Nog even voor je op een rijtje hoe de navigatie er nu uit ziet (in de volgorde van het menu)

 • Actueel bevat alle nieuwtjes. Van zwangere BN’ers, tot tv-programma’s die je absoluut moet zien, interessante onderzoeken en opmerkelijke weetjes.
 • Column zegt het natuurlijk zelf al; dit is de plek voor de columns die ik schreef over de twijfels over mijn kinderwens, de zwangerschap en zaken die ik tijdens het moederschap tegen zal komen. Hier ontdek je ook mijn guilty pleasures en de persoonlijke redactie-updates.
 • Zwanger en nu… op nuchtere wijze beschrijf ik hier de praktische zaken die ik ben tegengekomen. Op andere sites zijn dat vaak van die iets te enthousiaste verhalen, maar ik merk dat ik door mijn twijfels toch anders naar bepaalde zaken kijk. Laat ik ze dan maar beschrijven in de stijl die jullie van mij kennen. Met natuurlijk links naar relevante bronnen, want ik ben alleen een ervaringsdeskundige.
 • Persoonlijk is de plek waar je lezerspost en interviews kunt lezen. Een rubriek waar ik altijd inzendingen voor kan gebruiken. Ook de interviews wil ik weer oppakken als ik weer helemaal back in business ben. Ik ben en blijf natuurlijk journalist van origine. Als je twijfelt over je kinderwens, dan is dit absoluut de rubriek in om in te duiken (geldt natuurlijk ook voor mijn columns).
 • tOntdekt doet je verrassen; daar spot je dus allerlei (nieuwe) producten en diensten voor zowel ouder en kind.

Zo wordt TwijfelMoeder een online magazine waar je kunt verdwalen tussen allerlei leuke berichten. Maar je kunt ook heel specifiek de rubriek bezoeken met de informatie waar jij naar op zoek bent. Ik heb er in ieder geval zin in om dit verder uit te bouwen. En zolang ik nog niet bevallen ben, hou ik me daar op het gemakje al mee bezig. Stilzitten is toch niets voor mij.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
5 comments
 • Partner in de Spotlight: Twijfelmoeder – bol.com Partnerblog
  apr 06, 2017 (14:43)

  […] De columns zijn allemaal gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Daarnaast praat ik met ontzettend veel mensen over dit onderwerp en laat me daar ook door inspireren om tot persoonlijke artikelen te komen. Maar ik maak ook gebruik van persinformatie, volg het nieuws op de voet en review producten. Dat laatste zal steeds meer gebeuren, omdat het TwijfelMoeder-platform verder wordt uitgebreid. https://www.twijfelmoeder.nl/2017/03/twijfelmoeder-breidt-de-website-verder-uit/ […]

 • Mèlanie
  mrt 22, 2017 (08:31)

  Ben benieuwd? Succes!!

 • Nicole
  mrt 22, 2017 (07:29)

  Klinkt goed ik ben benieuwd!!

 • Merel
  mrt 22, 2017 (06:34)

  Goed bezig! Veel succes met alles ?

 • Cynthia
  mrt 21, 2017 (18:41)

  Leuk dat je na jaren, meer uit gaat breiden! Ik ben benieuwd hoe het bloggen, jouw bedrijf en je kindje samen zullen bevallen! Succes met de laatste loodjes!!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: