TwijfelMoeder breidt de website verder uit

TwijfelMoeder breidt de website verder uit… Waar het in de eerste jaren vooral draaide om mijn persoonlijke verhaal, gecombineerd met opmerkelijk nieuwtjes, interviews en zwangere BN’ers. Daar heb ik nu – na heel wat kladblaadjes tot proppen gemaakt te hebben – gekozen voor een veel uitgebreidere opzet. Waarom? Ik spot zoveel leuke nieuwtjes en producten dat ik daar ook meer mee wilde doen. Zo kun je hier even een momentje vinden van ontspanning, waarbij je je aan de ene kant herkenning vindt in mijn persoonlijke verhalen en aan de andere kant een stukje ontspanning en inspiratie.

Zelf ben ik natuurlijk zwanger, maar ik heb er bewust voor gekozen om niet alleen over babyzaken te schrijven. Ik weet namelijk dat er ook heel veel dames meelezen met iets oudere kindjes. Ik ga proberen om alle leeftijdscategorieën aan bod te laten komen. Daarnaast is er ook aandacht voor leuke zaken voor het hele gezin, zoals uitjes en vakanties. En vader en moeder worden natuurlijk ook niet vergeten. Wat voor zaken je in die rubrieken allemaal gaat tegenkomen, moet de praktijk nog een beetje uitwijzen. Maar voor nu staat de structuur in ieder geval.

De site zal langzaam gevuld worden, omdat ik op dit moment natuurlijk op ieder moment kan bevallen. Maar het is zeker de doelstelling om – als ik weer helemaal up and running ben – meerdere keren per week een update te plaatsen. Misschien zelfs dagelijks. Als ik mijn mailbox zo zie, dan is dat absoluut mogelijk. Ik moet alleen zelf natuurlijk nog ontdekken hoe het moederschap samengaat met mijn eigen bedrijf en mijn blog. Heb er alle vertrouwen in, want er is voor mij de afgelopen maanden echt een hele nieuwe wereld open gegaan. Het lijstje met ’nog te schrijven’ artikelen is gigantisch, dus aan ideeën geen gebrek – tijd zal eerder een rol spelen. Maar dat begrijpen jullie natuurlijk als geen ander.

Nog even voor je op een rijtje hoe de navigatie er nu uit ziet (in de volgorde van het menu)

  • Actueel bevat alle nieuwtjes. Van zwangere BN’ers, tot tv-programma’s die je absoluut moet zien, interessante onderzoeken en opmerkelijke weetjes.
  • Column zegt het natuurlijk zelf al; dit is de plek voor de columns die ik schreef over de twijfels over mijn kinderwens, de zwangerschap en zaken die ik tijdens het moederschap tegen zal komen. Hier ontdek je ook mijn guilty pleasures en de persoonlijke redactie-updates.
  • Zwanger en nu… op nuchtere wijze beschrijf ik hier de praktische zaken die ik ben tegengekomen. Op andere sites zijn dat vaak van die iets te enthousiaste verhalen, maar ik merk dat ik door mijn twijfels toch anders naar bepaalde zaken kijk. Laat ik ze dan maar beschrijven in de stijl die jullie van mij kennen. Met natuurlijk links naar relevante bronnen, want ik ben alleen een ervaringsdeskundige.
  • Persoonlijk is de plek waar je lezerspost en interviews kunt lezen. Een rubriek waar ik altijd inzendingen voor kan gebruiken. Ook de interviews wil ik weer oppakken als ik weer helemaal back in business ben. Ik ben en blijf natuurlijk journalist van origine. Als je twijfelt over je kinderwens, dan is dit absoluut de rubriek in om in te duiken (geldt natuurlijk ook voor mijn columns).
  • tOntdekt doet je verrassen; daar spot je dus allerlei (nieuwe) producten en diensten voor zowel ouder en kind.

Zo wordt TwijfelMoeder een online magazine waar je kunt verdwalen tussen allerlei leuke berichten. Maar je kunt ook heel specifiek de rubriek bezoeken met de informatie waar jij naar op zoek bent. Ik heb er in ieder geval zin in om dit verder uit te bouwen. En zolang ik nog niet bevallen ben, hou ik me daar op het gemakje al mee bezig. Stilzitten is toch niets voor mij.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 21, 2017 /