Twijfelmoeder in een nieuw jasje

Twijfelmoeder heeft een nieuw jasje gekregen met dank aan Kay Lucas (Aery) en Ruud Kempen (Fresh Next)! Nu mijn boek net uit is, vond ik het tijd om ook de website eens grondig onder handen te nemen. Waar het oude Twijfelmoeder een beetje een allegaartje was geworden van verhalen, daar is nu de structuur weer helemaal terug. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden waar jij naar op zoek bent. En goed nieuws: dat wordt (bijna) dagelijks aangevuld met nieuwtjes, interviews, lezerspost, reviews en ga zo maar door.

Aery

Dit was niet mogelijk geweest zonder Kay Lucas van de ‘Twijfelmoeder.nl-helpdesk’, zoals hij zich zojuist gekscherend noemde. Kay is de eigenaar van Aery, een vooruitstrevende bouwer van websites en applicaties die ‘grensverleggend werk’ verrichten. En dat was nodig. Twijfelmoeder.nl draait namelijk niet meer op een standaard WordPress-thema, maar is ook achter de schermen volledig onder handen genomen. Dat maakt het voor mij fijner werken, maar voor jullie ook aangenamer om de site te bezoeken. Zonder Kay had ik dit ook niet aangedurfd, want ik heb sinds het voorjaar van 2013 meer dan duizend artikelen geschreven. Verhuis die maar eens als je er geen kaas van hebt gegeten. Nee, dankzij de jongens van Aery – onder leiding van Kay Lucas – kun je gewoon ieder verhaal nog lezen (en vinden via Google – want dat is natuurlijk ook belangrijk).

Fresh Next

Grafisch ontwerper Ruud Kempen van Fresh Next heeft de huisstijl van Twijfelmoeder onder handen genomen, zodat-ie helemaal past bij mijn boek. Ik vind het in ieder geval een heel vrolijk en fris geheel geworden, waarbij het vraagteken in het logo is behouden. Okay, wel met een andere look. Maar hij is er wel. Want daar draait het toch om. Om die twijfels. De twijfels over een (volgende) kindje of niet.  

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 14, 2019 /