Marly van der Velden zwanger van tweede kindje

Marly van der Velden is zwanger van haar tweede kindje. Samen met haar partner Mike Meijer en hun dochtertje Sammy Rose is ze op dit moment in Disneyland Parijs. Bij de Instagram-foto waarop ze te zien is met Pluto schrijft ze ‘There is a baby in my belly’. De tweede spruit wordt in november verwacht.

Actrice Marly van der Velden gaf voor de komst van haar eerste kindje nog aan dat ze niet de behoefte had om moeder te worden. In een gesprek met RTL Boulevard vlak na de geboorte van haar dochtertje Sammy Rose vertelde ze dat het bizar, maar natuurlijk ook bijzonder is, om moeder te zijn. “Je wacht er toch echt negen maanden op en dan heb je haar ineens in je armen. Het lijkt op een soort droom. Soms vraag ik me af of dit allemaal echt is gebeurd. Dan kijk ik even naar haar en zie ik dat het echt is.” Een half jaar geleden vertelde ze aan FabMama dat ze op het moment van de geboorte ook het allergelukkigste was. “Zo bijzonder. Echt een onbeschrijfelijk gevoel dat verder gaat dan geluk.”

Wat deze zwangerschap bijzonder maakt, is dat ze tegelijk zwanger is met haar beste vriendin Carolien Spoor. Over die vriendschap zei Marly in een dubbelinterview met Viva: “Toen ik net bevallen was van Sammy-Rose, stond ze direct klaar met broodjes truffel-eiersalade en filet americain, omdat ze wist dat ik dat zo gemist had.”

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 7, 2017 /