BN'er
Marly van der Velden zwanger van tweede kindje

Marly van der Velden is zwanger van haar tweede kindje. Samen met haar partner Mike Meijer en hun dochtertje Sammy Rose is ze op dit moment in Disneyland Parijs. Bij de Instagram-foto waarop ze te zien is met Pluto schrijft ze ‘There is a baby in my belly’. De tweede spruit wordt in november verwacht.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Actrice Marly van der Velden (hier kennen we haar van) gaf voor de komst van haar eerste kindje nog aan dat ze niet de behoefte had om moeder te worden. In een gesprek met RTL Boulevard vlak na de geboorte van haar dochtertje Sammy Rose vertelde ze dat het bizar, maar natuurlijk ook bijzonder is, om moeder te zijn. “Je wacht er toch echt negen maanden op en dan heb je haar ineens in je armen. Het lijkt op een soort droom. Soms vraag ik me af of dit allemaal echt is gebeurd. Dan kijk ik even naar haar en zie ik dat het echt is.” Een half jaar geleden vertelde ze aan FabMama dat ze op het moment van de geboorte ook het allergelukkigste was. “Zo bijzonder. Echt een onbeschrijfelijk gevoel dat verder gaat dan geluk.”

Wat deze zwangerschap bijzonder maakt, is dat ze tegelijk zwanger is met haar beste vriendin Carolien Spoor. Over die vriendschap zei Marly in een dubbelinterview met Viva: “Toen ik net bevallen was van Sammy-Rose, stond ze direct klaar met broodjes truffel-eiersalade en filet americain, omdat ze wist dat ik dat zo gemist had.”

There is a baby in my belly #no2 #zwanger #happy #liefde #family #nov @cleric23 #SammyRose

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: