Pampers tot wel 66% korting

Pampers zijn regelmatig tot wel 50% in de korting. Zo heeft Bol.com op dit moment fikse kortingsacties. Het loont om zowel bij de luiers als billendoekjes te kijken, want er gelden op dit moment echt stuntprijzen.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet door via deze link naar Wehkamp of Bol.com te gaan dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

mei 16, 2017 /