Baby (0 - 1)
Pampers Premium Protection en Baby-Dry Pants met 40% korting

De pampers actie van afgelopen zondag was zo’n succes, dat Wehkamp heeft besloten om het stunten met voordeel op Pampers voort te zetten. Je krijgt tot en met zondag 22 mei 40% korting op Pampers Premium Protection en Pampers Baby-Dry Pants. Natuurlijk is het jammer als zondag de 50% actie hebt gemist, maar 40% korting op maandboxen is nog steeds een hele goede deal natuurlijk. Zeker als je net bevallen bent of hoogzwanger. Dan heb je – en ik kan het weten, haha – echt geen zin om met luiers te gaan sjouwen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet door via deze link naar Wehkamp te gaan (bijvoorbeeld door op onderstaande afbeelding te klikken) dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Cynthia
    mei 17, 2017 (06:09)

    Wij gebruiken ook pampers op mijn werk. Heel Goede luiers op zich! Zelf gebruikte ik Etos luiers. Die vond ik net zo goed.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: