Pampers Premium Protection en Baby-Dry Pants met 40% korting

De pampers actie van afgelopen zondag was zo’n succes, dat Wehkamp heeft besloten om het stunten met voordeel op Pampers voort te zetten. Je krijgt tot en met zondag 22 mei 40% korting op Pampers Premium Protection en Pampers Baby-Dry Pants. Natuurlijk is het jammer als zondag de 50% actie hebt gemist, maar 40% korting op maandboxen is nog steeds een hele goede deal natuurlijk. Zeker als je net bevallen bent of hoogzwanger. Dan heb je – en ik kan het weten, haha – echt geen zin om met luiers te gaan sjouwen.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet door via deze link naar Wehkamp te gaan (bijvoorbeeld door op onderstaande afbeelding te klikken) dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

mei 16, 2017 /