Pampers tot wel 50% korting

Pampers zijn regelmatig tot wel 50% in de korting. Zo hebben Wehkamp én Bol.com op dit moment allebei fikse kortingsacties. Het loont om bij beide eventjes te kijken hoe duur jouw favoriet is, want daar kan altijd iets verschil tussen zitten.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet door via deze link naar Wehkamp of Bol.com te gaan dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *

Twijfel jij over je kinderwens? Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens. Voor moeders is er een speciale groep.

mei 16, 2017 /