TwijfelMoeder op Instagram; foto’s uit mijn leven

TwijfelMoeder is sinds vandaag ook te vinden op Instagram. Hier deel ik meer foto’s uit mijn leven. Dat betekent dus niet alleen een kijkje achter de schermen bij mijn werkzaamheden voor TwijfelMoeder.nl, maar ook een meer beelden uit de babykamer en alle andere zaken die ik in het dagelijkse leven meemaak als nieuwbakken moeder. Ja, zelfs een glimp van onze zoon kun je daar wel eens verwachten.

Dat wil je toch niet missen…

Zo moeten we die zwangerschapskilo's er wel af kunnen trainen toch 😉

Geplaatst door Twijfelmoeder op donderdag 25 mei 2017


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

mei 25, 2017 /