Actueel
Baby producten: welke dagelijkse zaken wil jij getest zien?

Welke baby producten – die je misschien wel dagelijks gebruikt – wil jij getest zien? Na het succes van de billendoekjes vergelijking heb ik de smaak te pakken!

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Als nieuwbakken moeder – bijna 12 weken alweer – die zich voor die tijd nooit in producten en diensten voor baby’s heeft geïnteresseerd, sta ik er nog helemaal blanco in. Handigheidjes en trucjes heb ik nog niet echt ontwikkeld – zal dat ooit komen? – dus ik kom echt nog voor verrassingen te staan.

Reviews verschijnen er steeds vaker oude site, maar ik wil die uitgebreide testen dus ook vaker schrijven. Maar welke producten willen jullie dat ik daar voor kies? Denk zelf bijvoorbeeld aan billencréme, zonnebrandcréme… maar er zijn misschien nog andere zaken waarvan jij denkt: dat merk moet ze eens vergelijken met een ander merk. Hoeven niet per se verzorgingsproducten te zijn hoor. Daar denk ik nu aan, maar misschien heb jij nu (of had jij tijdens de zwangerschap of begin weken als moeder) heel andere ideeën. Geef het aan en ik ga kijken wat ik kan fixen.

Welke producten moet ik met elkaar vergelijken? Laat het weten in een reactie op dit bericht of via Facebook. 

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • D.
    jun 19, 2017 (19:16)

    Vind ik heel leuk!

    Luiers, billencreme, zonnecreme idd, badolie mss?

    En niet verzorgingsgerelateerd: draagsystemen, rompertjes (welke blijven mooi, passen goed, …), hydrofiele doeken, …! Als ik nog iets verzin laat ik het weten!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: