Baby producten: welke dagelijkse zaken wil jij getest zien?

Welke baby producten – die je misschien wel dagelijks gebruikt – wil jij getest zien? Na het succes van de billendoekjes vergelijking heb ik de smaak te pakken!

Als nieuwbakken moeder – bijna 12 weken alweer – die zich voor die tijd nooit in producten en diensten voor baby’s heeft geïnteresseerd, sta ik er nog helemaal blanco in. Handigheidjes en trucjes heb ik nog niet echt ontwikkeld – zal dat ooit komen? – dus ik kom echt nog voor verrassingen te staan.

Reviews verschijnen er steeds vaker oude site, maar ik wil die uitgebreide testen dus ook vaker schrijven. Maar welke producten willen jullie dat ik daar voor kies? Denk zelf bijvoorbeeld aan billencréme, zonnebrandcréme… maar er zijn misschien nog andere zaken waarvan jij denkt: dat merk moet ze eens vergelijken met een ander merk. Hoeven niet per se verzorgingsproducten te zijn hoor. Daar denk ik nu aan, maar misschien heb jij nu (of had jij tijdens de zwangerschap of begin weken als moeder) heel andere ideeën. Geef het aan en ik ga kijken wat ik kan fixen.

Welke producten moet ik met elkaar vergelijken? Laat het weten in een reactie op dit bericht of via Facebook. 

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 16, 2017 /