Hele gezin
WINNEN!!! Minion fans opgelet: Despicable Me 3 in de bioscoop

Minion fans opgelet! De nieuwste Verschrikkelijke Ikke-film – ook wel beter bekend als Despicable Me – draait sinds 24 juni in de bioscoop in de originele en Nederlands gesproken versie, evenals in 3D. Dat moet gevierd worden; daarom mogen wij twee pakketten verloten onder de lezers met de leukste Minions-goodies. Lees snel verder en ontdek hoe je kunt winnen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wil je op een druilerige vakantiedag iets leuks gaan doen met het hele gezin, dan is Despicable Me 3 wat mij betreft een aanrader. Niet alleen als het regent trouwens, maar ook als de temperaturen weer zo hoog oplopen dat het eigenlijk zelfs te warm is voor het zwembad in de tuin. Want dan is het heerlijk om een middagje door te brengen in door de airco gekoelde bioscoop. Iets lekkers erbij en genieten maar!

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur! In deze vrolijke 3D animatiefilm voor de hele familie komt Gru tot de ontdekking dat hij een tweelingbroer heeft. Dru is een charmante rijke superschurk, die dolgraag de familietraditie wil voortzetten door samen met zijn broer een kraak te plegen. Laat Gru zich verleiden door Dru en de Minions, die altijd in zijn voor een stout avontuur? Of weten Lucy en de meiden hem ervan te overtuigen om op het rechte pad te blijven?

Despicable Me 3 is geregisseerd door Pierre Coffin, Kyle Balda en Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment, met Chris Renaud als uitvoerend producent. In de originele versie met de stemmen van onder andere Steve Carell (Gru en Dru), Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en de Broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt.In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van onder andere Jon van Eerd (Gru en Dru), Kim van Kooten (Lucy), Carlo Boszhard (Balthazar Bratt), Pip Pellens (Margo), Beau van Erven Dorens (Silas Rammelbips), Elise Schaap (Valerie Da Vinci), Trudy Labij (Gru’s moeder), Kee Derwig (Agnes), Jelle Stout (Niko) en Enzo Knol (Clive).

www.verschrikkelijke-ikke.nl
www.facebook.com/DespicableMeNL

WINNEN!!!
TwijfelMoeder mag twee personen blij maken met een geweldig pakket! Met daarin een knijppoppetje, lunchbox, schrijfsetje, sleutelhanger en een stickervel. Een leuke verrassing dus voor die kleine Minions-fan als deze prijs bij jou op de mat valt. Er zijn drie manieren om deel te nemen (dus ook drie keer kans).

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van TwijfelMoeder. In de eerste editie die eind juli, begin augustus verschijnt zal ik meer schrijven over het idee achter de nieuwsbrief en hoe vaak je ‘m kunt verwachten. Blijkt het dan toch niets voor jou te zijn, dan kun je je altijd uitschrijven. Inschrijven via: https://laposta.nl/f/ssvivgcuclhg.

2. Like en volg de Facebook-pagina van TwijfelMoeder én like en/of reageer op het bericht waarin ik deze actie aankondig. Klik hier voor het bericht.

3. Volg de Instagram-account van TwijfelMoeder én like en/of reageer op het bericht waarin ik deze actie aankondig. Klik hier voor het bericht.

* Winnaars ontvangen bericht via een mailtje of persoonlijk bericht op Facebook / Instagram. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ben je in de winning mood, klik dan hier voor nog een leuke actie.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet bij Bol.com dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de linkjes kopen. *

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
7 comments
 • elisabeth maria martina
  jul 28, 2017 (14:15)

  mijn kleinzoon gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Fleur | MizFlurry
  jul 20, 2017 (19:47)

  Wij houden van de Minions 😀 Deze film staat ook zeker op onze summer bucket list. Ik doe graag mee met de winactie en ik ben voor optie 2 gegaan.

 • Marian B
  jul 19, 2017 (23:02)

  Dit is echt leuk voor mijn neefje! Ga graag samen met hem heen als lievelingstante 😉

 • Fleur
  jul 19, 2017 (12:12)

  Hier ook grote Minions fans, dus we hebben de film zeker al gezien en er wordt nu al gespeculeerd over het volgende deel 😉

 • melissa
  jul 18, 2017 (10:13)

  Wat leuk zeg! Ik heb inmiddels alle stappen doorlopen omdat zoontje jarno van 4 een echte minion fan is. Erg leuk ook die lunchbox voor als hij na de vakantie naar groep 1 mag!

 • Marguerita
  jul 15, 2017 (18:48)

  Ze blijven leuk de Minions! Wij willen de nieuwe film ook npg graag bekijken, denk dat mijn dochters de knijpbeestjes wel grappig zullen vinden 🙂

 • Maaike
  jul 15, 2017 (15:13)

  Leuke actie! Ik doe niet mee, omdat mijn kindjes nog te klein er voor zijn, maar toch. Lijkt me wel leuk deze film!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: