Voor mama
Voeten opgezwollen door zwangerschap; draag Fenty x Puma slippers van Rihanna

Voeten opgezwollen, omdat je zoveel vocht vasthoudt tijdens de zwangerschap? Geen probleem. Ik heb namelijk vandaag dé slippers gespot, waarmee je dan toch nog een beetje stijlvol voor de dag kunt komen. De Fenty x Puma slippers uit de Rihanna collectie.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Vorig jaar vloog de collectie binnen no time de deur uit. Dus de collectie gaat op herhaling in nieuwe kleurtjes, zoals mintgroen, lichtblauw en paars. Betaal je wel zo’n negentig euro voor. Maar dan heb je wel slippers die je aankunt én die dankzij de zachte voering zelfs comfortabeler zitten dan de gewone badslippers die je ook wel kent.

In de Benelux zijn deze Fenty x Puma by Rihanna verkrijgbaar bij de Bijenkorf, ANSH46, Maha, Avenue Store, Men at Work en Monar.

Deze diashow vereist JavaScript.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
6 comments
 • roelina
  aug 04, 2017 (23:12)

  Oe, niet helemaal mijn ding. Snap wel waarom veel vrouwen ze te gek vinden.

 • Marieke
  aug 02, 2017 (16:23)

  Ze zien er leuk uit! Mooie pastelkleurtjes! Toch vind ik 90 euro voor een paar slippers wel extreem duur… zou ze daarom zelf niet kopen.

 • Fleur
  jul 29, 2017 (17:03)

  Hahaha toch blijven het slippers en zou ik ze niet zo snel dragen

 • Maaike
  jul 29, 2017 (16:42)

  Lijkt me vooral fijn in de sauna, maar daar vind ik ze toch wat duur voor. 😉

 • Fleur | MizFlurry
  jul 29, 2017 (10:37)

  Die zijn ook leuk zonder opgezwollen voeten ? Ik mis alleen een roze variant, of zijn die er ook?

 • Volgmama
  jul 29, 2017 (10:03)

  Die zijn wel erg kitsch maar heel leuk!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: