Voeten opgezwollen door zwangerschap; draag Fenty x Puma slippers van Rihanna

Voeten opgezwollen, omdat je zoveel vocht vasthoudt tijdens de zwangerschap? Geen probleem. Ik heb namelijk vandaag dé slippers gespot, waarmee je dan toch nog een beetje stijlvol voor de dag kunt komen. De Fenty x Puma slippers uit de Rihanna collectie.

Vorig jaar vloog de collectie binnen no time de deur uit. Dus de collectie gaat op herhaling in nieuwe kleurtjes, zoals mintgroen, lichtblauw en paars. Betaal je wel zo’n negentig euro voor. Maar dan heb je wel slippers die je aankunt én die dankzij de zachte voering zelfs comfortabeler zitten dan de gewone badslippers die je ook wel kent.

In de Benelux zijn deze Fenty x Puma by Rihanna verkrijgbaar bij de Bijenkorf, ANSH46, Maha, Avenue Store, Men at Work en Monar.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 28, 2017 /