Hele gezin
VlaamsKijken: Vlaamse tv-series en films voor hele gezin

VlaamsKijken is mijn andere project. Ja, naast TwijfelMoeder én mijn bedrijf, heb ik nog een leuk project lopen. Althans, tot ik zwanger werd. Daarna was het bijhouden van de site iets te veel van het goede en moest ik door de vermoeidheid keuzes maken. Maar soms blijft het kriebelen en kun je projecten niet loslaten. VlaamsKijken.nl is zo’n project. In deze site komt namelijk mijn passie terug voor Vlaamse tv-series en films. Ik kijk namelijk eigenlijk bijna niks anders (okay, af en toe een Nederlandse film of serie – van het Amerikaanse werk ben ik eigenlijk niet).

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Sinds vandaag ben ik weer terug én dat mag hier natuurlijk ook best eventjes gezegd worden. Op VlaamsKijken deel ik tips over dé Vlaamse tv-series en films die jij absoluut gezien moet hebben. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kids. Vandaar dat dit bericht in de categorie Ontdekt voor het Hele gezin staat. Heerlijk dus voor de zwangere dames die mijn blog nu volgen en zin hebben in wat vermaak tijdens hun zwangerschapsverlof. Maar ook voor regenachtige weekenden en vakanties (hopelijk duurt dat nog even).

Als er nieuws is, probeer ik de site meteen bij te werken. En ik kan je vertellen: er komen echt de leukste series aan. Zoals Spitsbroers. Die wordt echt gaaf. Zit zelfs onze ‘eigen’ Manuel Broekman in.

Maar je kunt het natuurlijk ook volgen via social media
Facebook
Twitter

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: