Bob de Bouwer in de bioscoop; film voor alle leeftijden

Bob de Bouwer is vanaf vandaag voor het eerst in de bioscoop te zien. Nu ken ik de kreet ‘Kunnen wij het bouwen?! Nou en of!’ nog uit de tijd dat ik helemaal niet aan kinderen dacht. Nee, het was vooral heel grappig om te roepen tegen mijn vader, die altijd in de bouw werkzaam is geweest. En op dit moment klinkt-ie regelmatig door het huis, omdat we natuurlijk zelf aan het bouwen zijn. Niet alleen mijn man, maar ook ik ben regelmatig op de bouwplaats te vinden. En met zoveel bouwbloed in zijn genen, moet ik dus wel bekennen dat ik voor ons mannetje als naar van alles van Bob de Bouwer heb gezocht. Maar dat Bob nog nooit in de bios te zien was, dat wist ik niet.

De goedlachse bouwvakker Bob is vanaf  vandaag, 15 februari, te zien in zijn eerste bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob hierbij te helpen. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Dat klinkt in ieder geval als een spannend verhaal. De film is geschikt voor alle leeftijden. Ik vind onze man nog iets te klein om naar de bios te gaan, dus wij kijken ‘m later wel op dvd ofzo.

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 15, 2018 /