Disneyland Paris & Marvel Superhelden – mijn droomcombinatie!

Disneyland Paris & Marvel Superhelden – dat is écht mijn droomcombinatie! Het begint deze zomer al met de Marvel Superhelden Zomer én daarna gaat het later helemaal los mét een attractie en hotel dat helemaal in stijl van mijn helden wordt gebracht. Kijk, dat zijn leuke berichten in mijn inbox. Zeker als je weet dat ik goede herinneringen heb aan de attractie en het hotel dat in het persbericht wordt genoemd. Zitten jullie er klaar voor?

Rock ‘n’ Roller Coaster
Disneyland Paris heeft namelijk bekendgemaakt dat ze Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith volledig gaan transformeren naar een nieuwe Marvel attractie. Bezoekers gaan hier samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven. Ik ben écht benieuwd naar hoe ze zo’n metamorfose aanpakken. Want de Rock ‘n’ Roller Coaster is bij uitstek één van mijn favorieten uit Disneyland (het Walt Disney Studios-gedeelte). Ik ben tijdens één van mijn bezoeken aan dit park met een Fastpass echt een keer of vijf na elkaar in deze overdekte achtbaan geweest. Het feit dat je in volle vaart door het donker raast, maakt het zo spannend. Met de metamorfose voegen ze daar vast een extra beleving aan toe.

Hotel New York
Tijdens ons verblijf in Disneyland Paris hebben mijn man en ik overnacht in Hotel New York. Het was heerlijk, maar het geheel kon wel een oppepper gebruiken. Hoe gaaf is het dan dat dit hotel volledig in Marvel-stijl wordt ondergedompeld en voortaan Disneys’s Hotel New York – The Art of Marvel heet. Het wordt het eerste Disney Hotel dat de spannende wereld van de Avengers zal tonen. Dankzij de exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp wordt het een accommodatie die geschikt is voor Tony Stark zelf.

Marvel Superhelden Zomer
Voor bezoekers die niet kunnen wachten om van Marvel te genieten in Disneyland Paris, komen de Avengers in juni al samen tijdens Marvel Superhelden Zomer. Tijdens dit seizoen ontmoeten ze Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow in levenden lijve. De helden zijn ook te zien in een live superproductie met de allernieuwste special effects, spectaculaire projecties en tal van indrukwekkende verrassingen.

Ik denk dat met name de papa’s dit nieuws wel kunnen waarderen, vandaar dat ik ‘m in de rubriek ‘voor papa’ heb geplaatst. Maar mama’s – die net als ik – ook de vele Marvel-series en films hebben gezien, zullen hier ook absoluut blij mee zijn. Tijd dus voor een reisje naar Disneyland Parijs

Twijfel jij over je kinderwens?

april 9, 2018 /