Meubels voor baby en kind online shoppen

Meubels voor je baby of kind online shoppen? Dat kan bij Emob. De online meubelwinkel waar je eenvoudig je de hele babykamer en alle andere benodigdheden bij elkaar klikt. Wel zo makkelijk als je geen tijd (of puf hebt) om uren door babywinkels te struinen. Zelf hebben wij alles vrij laat besteld, omdat we gewoon niet eerder een weekend vrij hadden. Maar online kun je dat natuurlijk ook lekker ’s avonds doen (of tijdens een slapeloze nacht).

Alles voor je baby
We kennen natuurlijk allemaal de bekende babywarenhuizen, maar Emob doet hier echt niet voor onder. Klik de baby-categorie maar eens aan dan zul je zien dat ze alles hebben. Wiegjes, bedjes, boxen, commodes, aankleedkussens, wipstoeltjes, wandelwagens, luiertassen, babyfoons en ga zo maar door… Ze hebben het allemaal. Zo hoef je werkelijk nergens anders meer heen dan deze online spot.

Zo stel je eenvoudig droomkamertje samen
Maar wat ik écht geniaal vind is de complete babykamer-optie. Voor moeders zoals ik (té druk en eigenlijk ook geen gevoel voor styling als het om de inrichting van een kamer gaat) is dat ideaal! Je klikt op de foto van de babykamer die jij zo op het eerste gezicht het mooiste vind en dan kun je gewoon zelf selecteren wat je uit deze stijl wilt hebben. Ga je voor het stijlvolle Flexa Baby, dan kun je zelfs het dekbedovertrekje er al bij vinden. Kijk je naar de Flexa Play, dan moet je niet alleen denken aan het bedje, maar ook aan een boekenrekje, krukje en de leukste kinderbankjes. Die bankjes zijn trouwens sowieso een aanrader wat mij betreft. Er zit namelijk opbergruimte in. Dat zelfde principe ontdek je ook in de andere categorieën, bijvoorbeeld bij de peuter- en kinderkamers, maar ook bij de eetkamers en badkamers. Ja, echt: ze hebben alles op woongebied. Kortom: ieder kan zich hier uren vermaken.

Aankleding én meer
En als je dan toch lekker aan het shoppen bent voor je kleintje, vergeet dan geen kijkje te nemen in de Speelgoed rubriek. Hier vind je namelijk ook mooie items waarmee je de kamer kunt aankleden. Wat denk je bijvoorbeeld van de mooie rode auto schommelstoel, een stijlvolle speelmat (die je ook als opbergzak kunt gebruiken) of juist zo’n vrolijke roze springkoe. Maar denk ook aan leuke speelkeukentjes, poppenhuizen en buitenspeelgoed.

Even iets anders: springkastelen
In die laatste categorie even jullie speciale aandacht voor de springkussens. Ik heb in het verleden regelmatig een kussen gehuurd voor burendag, maar wat mij opvalt is dat de aanschafkosten niet veel hoger zijn dan de huur. Het is daarnaast bij kids altijd een schot in de roos. Misschien dus goed om te onthouden dat ze springkastelen verkopen bij Emob.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 12, 2018 /