Iedere trotse papa wil toch zo’n mok voor Vaderdag (en andere cadeautips)

Iedere trotse papa pronkt het liefst met zijn kroost. Maar de hele dag je telefoon erbij pakken om een foto te laten zien, is misschien iets te veel van het geode. Laten we het hem dan makkelijker maken: geef voor Vaderdag een mok met foto. Een Vaderdag beker met prachtige foto van jullie kindje. Een mok met zijn trots!

Zoals de volgers van mijn blog wel weten, had mijn man al jaren een kinderwens. De twijfel kwam van mij. Op dat moment wist ik al dat hij voor ons kindje door het vuur zou gaan, maar nu – nu ons mannetje er is – merk ik dat in alles. Hij is extra voorzichtig als die kleine bij hem in de auto zit. Zit ons ventje niet lekker in zijn vel, dan doet hij er alles aan om ‘m te troosten. En bovenal: hij vertelt trots over alles wat onze eenjarige inmiddels kan (en laat daarbij de foto’s natuurlijk veelvuldig zien). Ja, echt iedere stoere papa heeft volgens mij een klein hartje als het op zijn kroost aan komt.

Nu Vaderdag er weer aan komt – op zondag 17 juni – kan een cadeau dan ook niet ontbreken. Nu zitten we midden in de bouw van onze eigen woning en zijn wij onderling niet zo cadeaugeverig. Ik was dus op zoek naar een kleinigheidje. En dan niet de standaard douchegel en deodorant, maar echt iets leuks. In die zoektocht ontdekte ik de webshop prachtigkado.nl. Daar kun je namelijk een mok laten bedrukken met een foto naar wens.

depersonaliseerde mok voor vaderdag

Gepersonaliseerde mok

Een mok bedrukken kan gewoon al vanaf 5,90. Okay daar komen nog wel 6,95 verzendkosten bij, maar dan heb je voor 12,85 wel een uniek cadeau. Een mok die de trotse papa echt prominent in beeld heeft staan op zijn bureau. Je kunt zelf een foto toevoegen en die voorzien van een tekstje. Maar (en die is misschien nog wel veel leuker) ze hebben ook magische mokken. Die bekers veranderen van kleur. Als-ie warm wordt verschijnt je eigen foto, tekst of afbeelding.

Stapelen maar

Terwijl ik verder tussen de bekers kijk, zie ik ook nog iets leuks voor bij ons thuis. Ze hebben namelijk stapelbare mokken in setjes van twee. Die zijn natuurlijk wel heel leuk om met een foto van ieder gezinslid te doen en misschien zels met opa en oma. Heb je gewoon voor iedereen een eigen kop en het ziet er ook nog eens leuk uit als je die in een houder op het aanrecht zet.

Nog meer cadeautips

Als je op de site prachtigkado.nl in de rubriek Vaderdag (Tip) kijkt, dan kom je echt nog veel meer leuke dingen tegen. Ik heb voor de aankomende jaren in ieder geval volop inspiratie op gedaan. Van een heus gepersonaliseerd barbecue-pakket tot een te bedrukken boxershort en – deze vind ik persoonlijk te hilarisch, maar volgens mij wel een schot in de roos – de biergordel. Kortom: heb je nog geen cadeau voor Vaderdag, dan moet je hier zeker een kijkje nemen.

Foto vader met kindje van Shutterstock. (In overleg: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/631172234?src=CqzrabG2xG3tCOjWnVAxNA-1-1&size=huge_jpg – Stock Photo ID: 631172234)

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 27, 2018 /