Voedingsbeha van Noppies; daar voel je je gewoon vrouwelijk in

Voedingsbeha van Noppies gespot! De roze voorgevormde voedingsbeha Mesh met bijpassend slipje ziet er prachtig uit. In deze lingerie voel je je gewoon vrouwelijk. En wat ook zo fijn is – zeker als je net als mij sowieso al wat zwaarder bent – je borsten krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben.

Het Deluxe Mesh Triangle-model van Noppies is er niet alleen in roze, maar ook in zwart. Hij is prachtig afgewerkt. Dat zie je niet alleen, dat merk je ook als je ‘m gebruikt. Als je de clipjes opent om te voeden, blijft de kanten strook heel mooi zitten. Zo kun je gemakkelijk en op discrete wijze voeden. Het cut-out detail zorgt op een subtiele manier voor een sensuele twist. Deze beha is verkrijgbaar van maat 70B tot en met 90G. Prijs: 49,99 euro.

Misschien voel je je wat onzeker na je bevalling, maar in dit setje krijgt je zelfvertrouwen echt een boost. Noppies heeft namelijk bij deze voedingsbeha ook een mooie slip gemaakt. Het model zit tussen een slip en shortje in. Dat biedt het comfort dat je na de bevalling echt wenst. Maar zeg nu zelf: het ziet er wel beter uit dan de shortjes van je lover (die door veel vrouwen er die eerste periode ook bij worden gepakt, zo heb ik van verschillende dames gehoord).

Het Mesh-broekje is gemaakt uit een zachte materialenmix, waardoor het fijn zit. En zeg nu zelf: zo met die stippen, elastische kanten stroken en het strikje ziet het er toch heel vrouwelijk en onderscheidend uit. Dit is wat mij betreft lingerie, die je jezelf echt mag gunnen in deze periode. Je betaalt voor het slipje 17,99. Verkrijgbaar van XS tot XXL.

Dit setje is verkrijgbaar via www.noppies.com.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 18, 2018 /