Webshops als Greetz zijn redder voor drukke moeders

Webshops als Greetz zijn voor mij als drukke moeder echt de redding. Ja, ik vind het absoluut belangrijk om zoveel mogelijk bij lokale ondernemers te kopen, maar er zijn genoeg momenten waarop ik het gewoon niet red… Dat je probeert om meteen na het middagslaapje naar het centrum te gaan, maar dat meneertje dan opeens besluit om heerlijk lang te slapen.

Of dat hij zo tegendraads is dat het gewoon een half uur duurt dat zijn poepluier is verschoond… Tja, weg speling. En eerlijk: de bloemboeketjes van de pomp en supermarkt zijn het ook niet helemaal. Gelukkig kun je bij Greetz inmiddels ook terecht voor prachtige boeketten met verse bloemen. Tot en met 1 juli worden ze met de kortingscode BLOEMEN gratis thuisbezorgd, zelfs op zondag.

Greetz heeft werkelijk voor ieder moment een geschikt boeket. Of je nu zoekt naar een cadeautje voor een verjaardag, bedankje of felicitatie met een geboorte – het kan allemaal. Zelf heb ik mogen ervaren, dat je dan ook nog eens prachtige bloemen krijgt. Ze zijn harstikke vers. Niet gek. Bestel je namelijk voor 16.00 uur, dan worden ze diezelfde dag nog voor 22.00 uur thuisbezorgd. Voor 22.00 uur je bestelling doorgegeven, dan komt dat de volgende dag ook helemaal goed. Ze worden rechtstreeks vanaf de veilig verzonden, waardoor ze gegarandeerd 8 dagen mooi blijven.

Vind je een bosje bloemen ‘te gewoontjes’? Nou, dan heb je nog niet in de webshop gekeken. Ze hebben namelijk ook bloemen met de leukste draadvaasjes en andere hippe vazen. Die zou ik mezelf nog cadeau geven, haha. Mag het wel wat meer zijn, dan kun je het bosje bloemen ook voorzien van een cadeautje als chocolade, wijn of verzorgingsproducten.

Wil je niet dat de ontvanger weet dat het bloemetje via Greetz komt, dan kun je natuurlijk gewoon de bloemen bij jou thuis laten bezorgen. En trots meenemen. Heeft niemand door dat het als moeder af en toe knap lastig is om alle ballen in de lucht te houden.

Tot en met 1 juli gratis bezorging ter waarde van €4,95 met de kortingscode BLOEMEN.

Greet draadvaas met plukbloemen

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 25, 2018 /