HEMA geeft je huis een écht thuis sfeertje

HEMA geeft je huis een écht thuis sfeertje. Wel zo fijn nu het steeds vroeger donker is én we dus weer meer op binnen gericht zijn. Daar hoort een update van je interieur bij. Sterker nog: in ons nieuwe huis moeten we dat sfeertje nog helemaal gaan creëren, dus ik ben blij met de inspiratie die hema.nl op dit vlak altijd biedt.

De woonaccessoires die nu in de winkel liggen vallen op door de warme kleuren, zachte materialen en gouden details. Van mooie design kussens en heerlijke plaids tot aan prachtige kaarsen. Zo haal je de gezelligheid in huis. En dat doe je ook nog eens met korting, want op dit moment zijn er

Kies voor designs kussens, zachte plaids en vergeet de kaarsen niet; zo haal je de gezelligheid gewoon in huis. HEMA maakt van het najaar een feestje! De nieuwe HEMA wooncollectie shop je nu op hema.nl mét aantrekkelijke kortingen. Zo ploffen er bij mij vandaag vier hoeslakens op de mat, die ik dankzij mijn klantenpas met 20% korting heb gescoord.

Accessoires shop ik niet online; daarvoor ga ik het liefst naar de winkel. Je kunt dan de maat, kleur en kwaliteit het beste beoordelen. Natuurlijk doe ik daarbij eerst wel een online inspiratierondje, zodat ik ook weet waar ik in de winkel naar moet zoeken.

Voor de woonkamer zijn dat nog wat echte sfeeritems, zoals vazen. Verse bloemen in huis zijn heerlijk, maar dan moeten ze er ook wel mooi bij staan. En daar ontbreekt het bij ons nu aan (het boeket dat we van de buurvrouw kregen toen we in ons nieuwe huis kwamen wonen, stond zelfs in een vaas die we even van haar hadden geleend). Bij HEMA hebben ze dan geglazuurde keramieken vazen en potten met een gladde finish. Die zijn niet alleen mooi, maar beschermen ook je tafel of vensterbank tegen krassen.

Daarnaast ben ik ook voor de badkamer nog op zoek naar een aantal sfeermakers. We hebben natuurlijk een spiksplinternieuwe badkamer met een prachtig lang blad. Daar hoort een mooie tandenborstelhouder bij en een zeeppompje. Maar ook de lade organizer ga ik dit weekend eens beter bekijken. Dat zou zomaar eens de oplossing kunnen zijn voor de losslingerende make-up spulletjes in mijn kast. Ook hier geldt een leuke aanbieding; wat het nog eens extra leuk maakt om te shoppen.

Laat je alvast inspireren door onderstaande afbeeldingen. Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 19, 2018 /