Gefelicitaart: hoogtepunt van ieder feestje

Gefelicitaart! Op menig feestje in mijn omgeving wordt die opmerking wel gemaakt. Zeker als je weet dat er bij de betreffende feestneuzen altijd een heerlijke taart wordt geserveerd. Maar wist je dat gefeliciTAART ook de naam is van een webshop waar je eenvoudig de mooiste taarten kunt bestellen?

Je herkent het misschien wel: je hebt morgen een feestje en bent helemaal de taart vergeten te bestellen. Geen probleem: tot 17.00 uur kun je je taart bestellen bij de bakkers van gefeliciTAART.nl. Daarbij is de keuze echt heel ruim: slagroom, marsepein, vlaai, moorkoppen, tompoes, petit fours, donuts, cupcakes en 3d-taarten voor de kids. En ze hebben zelfs glutenvrije chocolade-taart in het assortiment. Veel producten zijn te personaliseren met een eigen foto of logo. Daarmee is deze dienst ideaal voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Een fototaart is wat mij betreft écht een voltreffer als iedereen een stukje mee kan eten. Ik begin nu al meteen te fantaseren over mijn boekpresentatie. Maar een hapje uit mijn boekcover zou ik best wel willen nemen. Alleen komen daar hopelijk wel wat meer mensen op af dan 10 man. Geen probleem. De foto taart slagroom is zelfs verkrijgbaar tot 90 personen! Nog meer aanwezigen: 150, 200, 250 man? Dan is er de Mega Taart Tafel.

Ben jij tijdens Kerst of Oud & Nieuw de sjaak en moet je het gebak regelen, maar heb je echt geen zin om in de keuken te gaan staan zweten. Geen probleem. GefeliciTAART helpt je uit de brand. Ze hebben alle heerlijkheden, die je met deze dagen op tafel verwacht, gewoon in het Feestdagen assortiment. Fijn ook dat je er niet de deur voor uit moet, want met deze dagen zijn supermarkten niet mijn lievelingsplek. Okay, de bezorgkosten zijn 6,25 per adres. Maar dan hoef je je geen zorgen te maken over het feit of je taart ‘heel’ thuis komt. Weet niet of jij al eens zo’n blunder hebt gehad, waarbij de taart het alleen nog van zijn smaak moet hebben 😉 Nee, dat wil je echt niet.

Terug naar de feestdagen: of je nu zoekt naar een Gran Marnier-taart, amandel roomboter kerststaaf, een tulband, kerstsoesjes, kerststol of een red-velvet taart in de vorm van een kerstboom: het is er allemaal. Net zoals verse appelbeignets en oliebollen. Oliebollen zijn absoluut mijn favoriet. Die kan ik het hele jaar door eten. De chocolate dip oliebollen moet ik dan ook proeven. En de tompoes in een nieuw jasje lijkt mij ook wel heel speciaal…

Het bestellen gaat ontzettend eenvoudig. Je kiest op de site waar je naar op zoek bent: iets voor de feestdagen, een bepaald soort taart, kindertaart, gebakjes, cupcakes, chocolade (dat hebben ze ook) of zelf bakken (daar vind je marsepein figuren, zoals Olaf van Frozen of Bliksem McQueen van Cars en eetbare prints. Zo kun je een eenvoudige zelfgebakken taart net dat extraatje geven). Als je je keuze hebt gemaakt, vul je in wat je extra wil, denk dan aan een foto toevoegen en een tekstje. Vervolgens klik je op bestel en je geeft aan wanneer je wil dat-ie wordt geleverd. Als je de taarten als kerstgeschenk wilt sturen naar klanten, dan kun je zelfs een excellijst met adressen insturen, zodat het eenvoudig voor je wordt verwerkt.

Twijfel jij over je kinderwens?

december 21, 2018 /