Mascha Planner Business edition met zakelijke uitstraling

Mascha Planner Business edition verkrijgbaar met zakelijke uitstraling! Wist jij dat al? Ik vind het persoonlijk erg fijn. Deze agenda van Mascha Feoktistova kun je namelijk zelf vormgeven zoals je wilt, maar met deze nieuwe look oogt-ie wel een stuk serieuzer dan de vorige. Al vond ik die witte met glam-up set ook al een hele verbetering ten op zichte van de paarse variant.

Waar de paarse variant, maar ook de witte, niet mis staan in de schooltas van ieder pubermeisje, daar kan moeder nu kiezen voor de Business edition. Die is trouwens wel iets anders qua indeling dan de vorige Mascha Planners, waar je hier een uitgebreide review over kunt lezen.

Mascha Planner Business Edition review

De Mascha Planner Business Edition is bruin-paarsig qua kleur en is voorzien van strakke uitstraling met metallic strips. Als je ‘m open doet, is het wel even schrikken (in positieve zin). De binnenkant is knal groen. Daarbij vind je een plastic insteekhoesje met notitieboekje, kaartjes en stickers in fel geel en oranje. Die doe ik er persoonlijk altijd uit, zodat ik zo’n hoesje dan kan gebruiken voor bonnetjes, visitekaartjes en dat soort dingen.

Qua opbouw is de planner vervolgens hetzelfde. Je begint weer bij de maand en gaat dan over naar de weken. Alleen is er deze keer gekozen voor blokjes in plaats van lijntjes. Dat maakt het iets makkelijker om ‘m als agenda te gebruiken, omdat je dan het voorste blokje kunt gebruiken als tijdsblok en daarachter je afspraak noteert. Of je gebruikt ‘m als to do lijst, waarbij je eenvoudig zo’n blokje kunt aanvinken.

Ideaal voor zakenmama

De indeling in een groter blok per dag en dan twee kleinere blokken vind ik voor de zakenmama ook heel fijn. Gebruik je de bovenste voor je werk, de middelste voor de planning van je gezin of kinderen en de onderste voor jezelf. Het blokje notities kun je dan inzetten zoals je wil, dat kan voor aantekeningen zijn, maar ook voor je boodschappenlijstje voor die week.

Dat is het fijne aan deze planner; je kunt ‘m helemaal naar jou wens indelen. Vind je ‘m iets te grijs dan zitten er achterin de stickers, waarmee je je agenda kunt personaliseren. Hierbij is gekozen voor de kleuren groen en oranje in verschillende tinten.

Kortom: ik vind de Mascha Planner Business Edition echt een aanrader.

Meer van Mascha Feoktistova

Twijfel jij over je kinderwens?

april 11, 2019 /