Zakenmama
Mascha Planner in nieuw jasje met Glam up set

Mascha Planner heeft een nieuw jasje gekregen én je kunt ‘m nog eens extra personaliseren met de Glam up set. Aangezien de review van deze planner ontzettend goed gelezen wordt, mag deze update natuurlijk niet ontbreken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Deze planner is namelijk niet alleen leuk voor als je op de middelbare school zit; ook moeders met schoolgaande kids kunnen ‘m personaliseren tot een planner waar privé en werk goed in samen kunnen. En eerlijk: dat gefreubel vooraf is wel zo ontspannen. Even weg van de smartphone en verplichte zaken en lekker je eigen planner creëren. Ideaal als je – net als ik – niet zo creatief bent en te weinig tijd hebt om je eigen bullet journal te maken. Ben je op zoek naar een ‘traditionele’ planner of agenda voor 2019, bekijk dan hier mijn overzicht van planners en agenda’s voor 2019.

Nieuwe editie Mascha Planner
Wie nu voor de Mascha Planner kiest, krijgt een witte versie met hologram stippen. Ik vind ‘m er stijlvol uitzien. Nu is de inhoud grotendeels gelijk gebleven aan de planner, zoals ik die eerder beschreef. Wat wel opvalt, is dat de inhoud nu geen lijntjes meer heeft, maar er met blokjes wordt gewerkt. Daardoor kunnen de bullet journal-creatievelingen hier ook hun weg in gaan. Deze planner bevat 60 weken. Met de bijgevoede stickers kun je ‘m naar wens customizen. En natuurlijk ontbreekt ook het notitieboekje en de kaarten niet.

Mascha Planner Glam up set
Nieuw is daarnaast de Mascha Planner Glam up set. Met deze set is geluisterd naar het commentaar dat de cover heel snel vies werd en beschadigde. In de Glamp up set vind je dus een stevige front en back cover die je heel eenvoudig op je planner kunt vastclicken. Daarnaast bevat deze set ook 10 nieuwe stickervellen, met bijvoorbeeld teksten als home, work, me time, fun, food, quote, important, sport en diverse kleurrijke balkjes. Ook zijn er pictogram-stickers. Grote rondjes met een pizzapunt, geldbiljetten, smiley, frietjes, palmboom en koffiebeker, maar ook kleintjes met bijvoorbeeld een cadeautje, boek, koffie, diamant, mes en vork en ga zo maar door.

Persoonlijk vind ik deze Glam up set een leuke toevoeging aan het assortiment van Mascha. ‘De fans’ klagen wel dat ze hard door de stickers gaan die bij hun planner zit. En laten dat nu net weer andere stickers zijn dan degene die in de Glamp up set zitten. Ik ben benieuwd of met dat commentaar nog iets wordt gedaan, zodat ook die stickers los in de verkoop komen.

Wist je dat Mascha ook twee boeken heeft geschreven?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • BrainBoost planner van Tim Hofman: voor ondernemende pubers én hun ouders
  sep 03, 2018 (14:27)

  […] de coole stickers niet, waarmee je deze planner echt kan personaliseren. In vergelijking met de Mascha Planner waar de stickers juist heel ‘girly’ zijn, zijn deze stickers juist heel stoer. Misschien zelfs […]

 • Planners en agenda’s 2019: voor dames met ambitie (overzicht)
  aug 22, 2018 (15:28)

  […] Mascha Planner Wat zo leuk is aan de Mascha Planner is dat je ‘m tot in detail kunt personaliseren. Waar de andere planners ontzettend veel ruimte hebben voor vragen over je doelstellingen, heb je hier twee smaken: de maanden en de weken. Achterin zijn tevens nog tien pagina’s voor notities vrijgehouden. Er zit daarnaast in de flap nog een klein notitieschriftje met ook een pagina of tien. Klik hier en lees mijn review, daarnaast kun je hier meer lezen over de nieuwste Mascha Planner met glam up set. […]

 • Mascha Planner tot in detail te personaliseren
  aug 22, 2018 (15:05)

  […] Mascha Planner is de planner van de razend populaire Mascha Feoktistova, die je kunt kennen van YouTube-kanaal en blog Beautygloss. Een planner die razend populair is bij haar volgers. En dat zijn echt niet alleen jonge meiden. Als je dan een grote planner test organiseert, dan mag de Mascha Planner dus niet ontbreken. Ik heb zelf de lila-versie. In 2018 is inmiddels een witte versie verkrijgbaar met glam up set. Daar lees je hier alles over. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: