Mascha Planner in nieuw jasje met Glam up set

Mascha Planner van Mascha Feoktistova heeft een nieuw jasje gekregen én je kunt ‘m nog eens extra personaliseren met de Glam up set. Over de vorige schreef ik al deze review. En ook over de nieuwste Mascha Planner Business edition lees je hier meer.

Deze planner is namelijk niet alleen leuk voor als je op de middelbare school zit; ook moeders met schoolgaande kids kunnen ‘m personaliseren tot een planner waar privé en werk goed in samen kunnen. En eerlijk: dat gefreubel vooraf is wel zo ontspannen. Even weg van de smartphone en verplichte zaken en lekker je eigen planner creëren. Ideaal als je – net als ik – niet zo creatief bent en te weinig tijd hebt om je eigen bullet journal te maken. Ben je op zoek naar een ’traditionele’ planner of agenda voor 2019, bekijk dan hier mijn overzicht van planners en agenda’s voor 2019.

Nieuwe editie Mascha Planner

Wie nu voor de Mascha Planner kiest, krijgt een witte versie met hologram stippen. Ik vind ‘m er stijlvol uitzien. Nu is de inhoud grotendeels gelijk gebleven aan de planner, zoals ik die eerder beschreef. Wat wel opvalt, is dat de inhoud nu geen lijntjes meer heeft, maar er met blokjes wordt gewerkt. Daardoor kunnen de bullet journal-creatievelingen hier ook hun weg in gaan. Deze planner bevat 60 weken. Met de bijgevoegde stickers kun je ‘m naar wens customizen. En natuurlijk ontbreekt ook het notitieboekje en de kaarten niet.

Mascha Planner Glam up set

Nieuw is daarnaast de Mascha Planner Glam up set. Met deze set is geluisterd naar het commentaar dat de cover heel snel vies werd en beschadigde. In de Glamp up set vind je dus een stevige front en back cover die je heel eenvoudig op je planner kunt vast klikken. Daarnaast bevat deze set ook 10 nieuwe stickervellen, met bijvoorbeeld teksten als home, work, me time, fun, food, quote, important, sport en diverse kleurrijke balkjes. Ook zijn er pictogram-stickers. Grote rondjes met een pizzapunt, geldbiljetten, smiley, frietjes, palmboom en koffiebeker, maar ook kleintjes met bijvoorbeeld een cadeautje, boek, koffie, diamant, mes en vork en ga zo maar door.

Persoonlijk vind ik deze Glam up set een leuke toevoeging aan het assortiment van Mascha. ‘De fans’ klagen wel dat ze hard door de stickers gaan die bij hun planner zit. En laten dat nu net weer andere stickers zijn dan degene die in de Glam up set zitten. Ik ben benieuwd of met dat commentaar nog iets wordt gedaan, zodat ook die stickers los in de verkoop komen.

Wist je dat Mascha ook verschillende boeken heeft geschreven?

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 22, 2018 /